23.10

Redan 30 dec och imorgon sista dagen på detta år.

God jul & Gott Nytt År

Haft vääärldens mysigaste underbara juul med nära och kära. Vi fick ju besök från släkten uppifrån s-hamn,huuur himla mysigt som helst! Julen är så härlig, med en mängd supergod mat,kalle anka, mysigakvällar med spel och skratt, julklappar och tomten som iår kom två till oss, och bara umgåtts som det ska vara.
Fick massor med fina julklappar, hade tydligen varit väldigt snäll iår trots allt ;)
Tack snälla bästa familj ♥

Sen juldagen som en tradition med festligheter i viken, förfest på järnvägsgatan och fest på davidssons därefter med masssooooor med folk!

bjuder på några fina julbilder.




















Kom hem till mor, far och syster idag och det bjöds på världens godaste middag, oxfilé, potatisgratäng med sallad. MUMS! Lite nyårsmiddag tillsammans med familjen ( minus mia :( ) eftersom vi firar det på olika håll imorgon.


Puss från mej!


00.20

kvällen före dan men nu slog ju klockan över tolv så det är julafton nu!
Gud vad vi har styrt med julklappar och åkt omkring idag.
Började morgonen och åka in till norrköping från vika till vrinnevisjukhuset, sen till hageby sen hämta upp en trött dani så åkte vi ut till ingelsta för att äta lunch och handla de sista julklapparna, men vi åkte vidare där runt ingelsta området för att handla lite drickbart.
Sen har vi suttit vid bord och golvet och slagit in alla julklappar, pyntat och lackat så himla fint :) Middagen blev rätt sen runt halv 10-10 för vi hade så mkt att göra.
Och nu inväntar vi storasyster ska komma med bussen från stockholmo sen for vi neråt valdemarsvik till all släkt och vänner.
Trevlig jul på er!




världens bredaste och finaste gran :)


21 december

Såhär mycket snö var det förra året vid denna tid (på bilden nedan) , inte riktigt lika mycket nu. Här i city är det knappt nån snö alls men i viken är det mer iaf, och det är huvudsaken! Kanske kommit mer idag, som jag hoppas på=)
Tre dagar kvar till julafton då och 10 dagar kvar på detta år. OJ så fort det går!!
Men jag älskar denna tid på året :) får träffa nära och kära och bara ha det myysigt, snööön, och festerna såklart!
Senare idag kommer mor, far och syster in så ska vi gå på stan och köpa det sista julklapparna.
Efter shoppingen avslutar vi kvällen med träning.


Jag på skidorna förra året :)




Min söta kisse som älskar när julgranen kommer in :)



Ha en trevlig jul om jag inte slinker in med ett till inlägg.

Lucia

13 dec.

Nu är lucia här idag och lyser..

Inte kom det någon lucia till mig imorse inte.. hehe

Men i lördags var jag och min syster och tittade på Vammarskolans lucia som är så himla fint, massa fina gamla minnen därifrån. men tror allt att det var bättre och finare förr ;)

Äntligen kom målare precis och målade väggen som stått spacklad i fan 2 veckor om inte mer känns det som. Imorgon blir andra målningen sade han,så det får vi hoppas på.
Snart ska jag bege mig mot staden och kika efter julklappar :)






puss, c

8 dec

Har inte alls varit några roliga dagar denna vecka.. men är på bättringsvägen som tur är.

Kommit lite snö nu på sistone men inget som stannat kvar dock, hoppas det snart kommer massooor med snöö. för det vill vi ha till jul :)

ha det!

RSS 2.0