true blood

MOAHAHAHAH
Är det Halloween-time så äre!


my own pump


scary me

30 Okt

It's friday and I'm in Love.

tittar på massa bilder och tror jag saknar mitt ljusa hår? (a)
fast speciellt så saknar jag sommaren eller rättare sagt vill jag vara brun, jag gillar ju annars vintern :D
men just nu känner jag mig så blek och ful..måste göra något åt det!
Ikväll blir det lugnt för mig, jag har inte världens bästa immunförsvar ..:( så måste vilas också. men hoppas flicksen får kul i stan iaf :)
jag ska inta soffan ikväll med chips dip och idol tänkte jag..blir helt ensam ikväll,lite tråk men så äre ibland.


       

  ?


.

 
sitter nu med min lilla bebis


I’ve been hiding from all the pain trying to make it go away

So what if it hurts me?
So what if I break down?
So what if this world just throws me off the edge?
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear my sound
Don’t care about all the pain in front of me
I just wanna be happy
Happy
I just wanna be
Oh
I just wanna be
Happy.

Trick or Treat


Det börjar närma sig Halloween time ...!
såå just nu håller jag på och skär en pumpa, som har blivit en uppgift för mig i denna familj sen några år..men jag gillart! fast just idag har jag ingen fantasi på o göra något roligt så får bli att skära ut den på de vanliga sättet.

igår var det oktobermarknad här i lilla vika men tyckte ändå att det var mycket folk :) fint väder fick vi också fast när solen försvann så var det mig riktigt kallt..men det hör väl till denna dag?
Knallade runt på förmiddagen med paps och mia.man blir ju ganska hungrig av att gå runt där så vi blev såklart fika sugna med det var vi inte ensamna om på lilla blå iaf :O vi köpte fikat och gick in till bella på afrodite och satte oss ,funkade galant :D Gick runt en vända med bella vid lunchtid då köpte jag strumpor som är en tradition ;)
Väntade till mamma slutade kl 3 så gick jag en vända med henne också :) men då började det bli kallt och vi var kissnödiga och hungriga så vi blev inte länge kvar där. åkte hem och åt lax,muuums!
åkte sen hem till baby och myste <3
så igår var det en lång och bra dag :) idag är den lite tråkigare ..:/





jag vet vem jag är när jag är hos dig.

idag är det Tisdag och släkten har åkt hem, kändes tomt direkt eftersom det har varit fullt hus sen i fredags, men det har varit trevligt att ha dom här.
Igår hade lina och jag en av dom viktigaste matchen, och jag var skit trött och seg efter helgens bravader men det gick skit bra och vi vann :D wooho!

idag hade jag lite mer energi än vad jag hade i söndag och igår..(söndagen blev sängen hela dagen) värsta dagen i mitt liv tror jag. så idag städade jag hela huset och tog mig i kragen och tränade!
imorgon är det onsdag som innebär oktobermarknad här i las vikas..självklart ska jag ta mig neråt och gå en sväng, lite små mysigt.

här är en bild från helgen som jag snodde från Lisas blogg där finns fler!


pussis

regn regn regn...

vad är detta för tråkväder ? :S
Nu ska jag iaf iväg och jobba :) och ikväll kommer det ner några släktingar från s-hamn till oss som förmodligen är hemma när jag kommer hem från jobbet. trevligt trevligt eftersom det var länge sen,träffar släkten allt för sällen men det är ju en bit emellan dock :/
ha en bra dag i det tråkiga vädret!
imorgon blir det nog västervik med några tjejs ,kul kul:)
puss & hej

huvudvärk

var tänkt att jag skulle åka in till norpan med mamma och pappa imorgon men eftersom jag ska jobba imorn så åkte jag in idag ist.hämtade upp syster hemma sen åkte vi ut till blomsterlandet och bolagret..mor hade besällt lite grejer ifrån blomsterlandet som vi fick bära och stonka ut till bilen, men det klarade vi! åkte vidare in mot city där jag gick direkt för att leta ett par skor. käkade på stan och mötte sedan upp lillasyster och sen åkte vi hem :)
jag fick med mig ett par skor, örhängen och en klänning/tunika hem iaf.
fick min första parkeringsböter idag också..weeehooo. kändes väl sådäär :/ 300 spänn åt helvete typ.hah
fick en jäkla huvudvärk och blev skit trött när jag kom hem..buuhuu :/ ikväll blir det tv och film. ha de braaaaah


the cure


Stockholm

Igår blev det en hel dag i stockholm med mams, paps och big sis. vi åkte halv 9 på morgonen och kom hem halv 8 på kvällen!vi började med att ta en fika inne på ett av åhlens café, där mia och jag brukar fika..som ja sa.haha. vi andra gick på stan medans syster var på arbetsintervju :) hoppas hon får det! sen åkte vi runt över allt o ingenstans typ, jag agerade kartläsare haha gick finemang! tittade på en lägenhet till syster..fast killen var lite skum :S mamma köpte trisslotter när vi väntade innan vi kika på lägenheten..och kan ju säga att det inte blev bara en trisslott, först köptes 2 st som sedan blev 1 till och 1 till och sen 3 till och där slutade det , vi som trodde på en stor vinst där av dom sista. men nej inte det inte! efter vi hade gjort klart stockholm letade vi mat ställe , åkte in i södertälje där vi fann ett MAX men när vi stod på parkeringen läste vi att man skulle betala parkering där..NO WAY sa vi och vände direkt!!! blev tillslut ett annat MAX på vägen hem. mumsi var det!

idag stod det städ på schemat, så det har jag avklarat!
nu blir det TV time.
puss o hej

I gotta feeling

ikväll är det tv söndag.
just nu är det one tree hill sen följer det bara på med bra program gossip girl, ensam mamma söker.. :)

imorgon blir det förmodlingen att hänka familjen till stockholm, nice nice :)


fredagens utstyrsel.

höstmys

nu ska jag äta mysig höstmiddag med hela familjen andersson som det inte blir allt för ofta.
ikväll hoppas jag på  mys.
puss

 

 











need to heat from you

varför ska det vara så kallt här inne ?!! jag fryser ihjäl snart.. inne ska det vara varmt,punkt slut.
det värsta med denna årstid som jag annars älskar är att jag=min hud torkar ut snart så att jag kliar sönder mig och det är ju inte så bra..but i can't help it. är väl meningen att jag ska leva med penicillin ungefär..:(problem girl.
det är så jävla jobbbigt rent ut sagt..både fysiskt och psykiskt.
tur att jag har mina vänner som får mig att tänka på annat och får mig på bra humör.love to you.
_

hade en jätte trevlig och kul kväll igår hos sampan, det var jätte gott allting :) fixade du bra! <3
kul att få träffa alla en del var jätte länge sen man sågs så det var kul! :) måste vi göra lite oftare hörrni.

jag vill flytta.


friday i'm in love

och till kvällen blir det födelsedagsmiddag hos sampan med massa giirls :) mysmys!
nu ska jag äta klyftpotatis och fläsk-kotlett med mammi :)
väcktes av paps halv 9, oh det var segt kan jag lova...men jag tog mig upp och skjutsade han och chrille till gryt,golfbanan för idag är det dags för golfparty igen för far min. idag har jag typ bara legat i soffan och haft mys med peppe. :)
ha en bra fredagskväll det ska jag!
p u s s


hurra hurra hurraaaaaa

idag är det ingen vanlig dag för det är linas 20 års dag, hurra huurra huurrrraaaaaaaa :D
Grattis till världens bästa sampiii :) <3


14 Okt , 2009

sitter i min säng och har tänt ljus, har lite myspys tittar på oskyldigt dömd som snart är slut. ska nog ta och titta på en Johan Falk film strax.
idag har jag förresten jobbat och det gick bra fast att det var ett tag sen sist. nu längtar jag till helgen..men den är ju snart här :)
ha en nice lill-lördag.


Dinozzo



sitter just nu och tittar på stockholm-arlanda på tv och vem ser jag inte där då..jo nämligen denna snygging Dinozzo ifrån Navy CIS, Michael weatherly som han så vackert heter!

nu börjar det närma sig..

winteeeeeeer, and i love it. den här kalla och burriga känslan. mysig årstid helt klart! tända ljus och bara mysa och få krama om sin baby.fast brukar ha det mysigt ensam också med tända ljus och en film :)
var ute och gick med bella förut, fick blir en premiär för understället idag ..för huuuh så kallt det var ute men det är så himla friskt och skönt att gå i detta väder.

imorgon blir det jobb för fröken andersson :)

gokväll

"stäng det blir kalllllllllt"

skriker jag varje gång någon går in genom min dörr nu, för uusch så kallt deet är :S sitter här o fryser med tända ljus.buurr
och är lite lätt små irriterad på mig själv... har ont i huvudet dessutom!
imorgon ska jag ta en dag då jag ska tänka riktigt ordentligt vad jag egentligen vill och måste göra något åt det också!! vet inte om jag klarar av att sitta här hemma så många dagar till ..nono.

____________

följde med och agerade taxi åt bella idag in till norrköping..kändes att det var ett tag sen man var där sist. blev stan-maxi-stan igen. åt skit god lunchbuffe, nya favvo stället tror jag! ute på maxi.
hämtade opp felicia på hennes skola och fick se lite av den :)

nu ska jag strax byta om in för badminton matchen ikvääääällll. nja sådär taggad faktist. men blir nog kul!

ha däÄ!

"GAWAS DOTTER"

vilken spontan kväll det blev igår då!! :D


igår följde jag med lina och anna till klädhuset i falerum, FÖRSTA gången för mig :D blir förmodligen inte sista heller.

på kvällen agerade lina och jag taxi åt några golfgubbar haha. blev mat tillsammans på davidssons med dessa golfare. var ju inte riktigt tänkt att vi skulle dricka eftersom vi var chaffis men när man blir bjuden kan man ju inte tacka nej vaa faan :D trevligt och mycket snack denna kväll :) gick fram och tillbaka från d-sson till melkes, vi var där från klockan halv 8 till kl 02.00 när de stängde, snacka om att vi blev trötta ..satt och gäspade ett antal gånger sista halvtimmen haha great. träffade många ansikten som var länge sen man såg det var trevligt :) blev dock ingen dans men mat bowling och drinkar var roligt ändå ;D blev dessutom släng upp på bardisken och lyft över från d-sson till melkes. haha oh herregud har lite träningsvärk i magen.

lite om gårdagen orkar inte skriva mer. godkväll! :)
puss


power of love

redan helg herregud känns som det nyss var helg ju för fasiken.. men inget mig emot ;)
ikväll blir det iaf fredagsmys till idol hos lisa med girlsen! :)



Follow your heart
Let you love lead through the darkness
Back to a place you once knew
I believe, I believe, I believe in you


lördag 3 oktober

vilken lördag!

började dagen med att stå i kiosken ute i grännäs med mammi och pappo :) samtidigt som vi stod och titta på när syster spelade match, och dom vann :) och det var riktigt kyligt ska ni vet fast att vi stod inne i kiorren.. burrburr.
efter matchen drog vi hem för att käka mat innan det var dags att dra ut till grännäs igen för vikas A-lags sista match som fick spelas i spöregn men det var inga bekymmer för grabbsen dom vann med hela 20-0 , så himla duktiga grabbar ;D hem och fixa inför kvällen som började med förfest i lisas nya place jätte mysigt och fint har hon :) och det var super kul! kvällen forsatte sedan på melkes där det var mycket mycket folk :D fast mitt minne är såklart ganska dåligt ..vet inte vad det är med mig nu längre :S men det är ju inte de enda som är fel på mig .nått jag inte har problem med ? typ.  och som vanligt så har vi blivit ganska dåliga med bilder nu för tiden..men jag fick några pics iaf.när melkes stängde gick endel till d-sson men jag gick hem med baby.
men grymt rolig kväll, tack mina underbra vänner <3


söta värdinnan :)


sötisar :)


bells med sin goda slajm drink ;D


sampiii :)


haha


simp och cc

Han är vinnaren av idol 2009 !

så jävla grym



RSS 2.0