syns inte på utsidan, men finns & känns på insidan

ingenting är som förr :( känner mig ensam,  inte glad, typ osynlig?:S ..dagarna bara försvinner också..buhu
need something
fick nått idag som gjorde mig glad , men det räcker inte länge .

nu är det iaf idol som ja ska se


All I have to do Is think of me and I have peace of mind

alone at my home.
yeah that's right idag har jag varit ensam hemma nästan hela dagen, bästa av allt med det är att man får sooooova läänge, och det gjorde jag :D
låg en liten lapp på köksön om att jag skulle fixa lite i hemmet,självklart gjorde jag det :) jag hängde tvätten, damsög hela huset, gjorde lite fint vid soffan och köket mm.. och nu så har jag lagat mat, mami blev jätte glad när hon kom hem från en promenad o maten var klar :)
annars idag så har jag bara seeegat vid soffan :/ tittat på 3 avsnitt av andra avenyn, sen bara sett lite på tvn!
så imorn måste jag nog göra nått ..pallar inte att sitta i soffan o bara låta tiden försvinna iväg :S så jag kanske följer med pappa till Stockholm imorn :) skulle vara kul, M kanske skulle följt med, för vi visste inte vilken dag denna vecka han skulle åka upp .. men typiskt var det imorn när hon jobba :( men jag tror jag åker med paps ändå :)


What about now?
What about today?
What if you're making me all that I was meant to be?
What if our love never went away?
What if it's lost behind words we could never find?
Baby, before it's too late,
What about now?

movie

tittade på Coyote Ugly förut, skit bra film gillar den skarpt !

 

måste dessutom lägga in en bild på snyggingen.... ;)




Nu ska jag titta på Wanted, godnatt


baby you are the right kind of wrong

vilken topp helg

Äre fest så äre!
kommer en lite sumering av helgen här då...
fredagskvällen bjöds på fest & utgång i norrköping, vi började hos emma, sjöng singstar, skratt prat och musik mm :)
tog taxi ner till hugos där vi tillbringade kvällen, mkt trevligt folk, blev dans, snack och skratt säkert ;) jooråå skoj var det :D
så började det närma sig mot sitt slut och det blev en jävla lång köööö till garderoben..man kom knappt ut! på hemvägen gick ja med bella o emma & emma och  vi stannade på mc donalds, mkt folk där som vanligt... men gud vad hungriga vi var, typ slängde i oss burgarna :D
sen vandrade vi hem till emmas lägenhet där det låg redan 2 som sov så sött ;)
väckarklockan ringde en jädrans massa gånger på morgonen vid 8 eller nått sånt .. först var det tänkt att lisa & emma skull åka hem vid 9, sen började carro klä på sig och till sist åkte bella och jag också hem med dom då :P
hem och vila en stund sen ut till grännäs för att titta på fotboll, men det gick ju inte så bra för viken :( 0-0 mot stegeborg.

Lördagskvällen var rätt seg, men jag påt igen, först åt god mat hemma med  mam, dad and sis :)
åkte till petterssons/lenpers place och förfestade : ) sem vandrade vi ner mot vika, kikade in hos anna en stund sen mot melkes, och det var fullfart på scen men inte på dansgovlet som vi intog när vi kom och så klart äre vi som sätter igång stället ;) när musiken slutade drog vi över till grannen, davidssons . där var det också rätt segt, men när vi kom så blev det fullfart igen :)
de nya poliserna tittade till partyt lite, så då har man sett dom också ..haha
en riktigt trevlig och skoj kväll, tack! 
hemvägen var väl lite mindre bra :/ :(  fast jag ju fick ringa min underbara vän och prata med<3 då blev det mkt bättre :) tack du betyder mkt!

och inte på tal om helgen, som har varit riktigt skoj med mina bästa <3 tack så mkt!  som nån sa, erat gäng är ju så underbart och vi har roligt jämt, ingen är eller har det som oss! det är sant som det är sagt ;D

bjussar på en liten bild från fredagen!



nu är det one tree hill som jag kommer sitta fastklistrad vid...hööörs :)

stay and fight

emmiihs place

Vi förfestade hos emma och sjöng lite singstar igår innan utgång, var skit länge sen vi gjorde det. skoj hade vi också :)



              
        

FesT

Är hos emma i stan och förfestar med mina brudaar <3:D

utgång ikväll ;) hoppas ni kommer till Hugo !!


PUSS


FesT

Är hos emma i stan och förfestar med mina brudaar <3:D

utgång ikväll ;) hoppas ni kommer till Hugo !!


PUSS


äntligen fredag



Idag äre fredag och jag har varit i stan hos hudläkaren & en sväng på MAXI, kollade efter en jacka, men fanns inte i min storlek och fel färg, TYPISKT :(

men ikväll blir det utgång :) ska bli riktigt kul,lönehelg o allt ;) är ladda som fan, hoppas ni andra är det också ? ;P

ses kanske. snart blire pizza

puss & kram

norrköping

idag åkte jag in till stan med mamma. hämtade upp syster hemma hos henne i norrköping så åkte vi ut till MAXI. först så åkte vi lite fel vi åkte mot helsingborg hahah, men vi hittade sen ;)
Stadium hade ju öppnat nått nytt på MAXI, och tror du det var folk? jag säger bara OM det var mkt folk.... precis när vi gick in på STadium så slocknade lyset, så strömmen gick på hela MAXI, haha lite kul..de fick säga till vakterna att va uppmärksamma nu..för man kunde ju passa på att sno nått medans inte larmet funkade.
Syster shoppade lite träningskläder och skor :) och OM det var låååååång kööö..men det gick snabbt ändå :D
sen åkte in mot stan, för de andra affärerna var inte öppna där :S
shoppade inet speciellt mkt.. är rätt ont om pengar nu :/ men hittade några böcker iaf, ett nagellack och lite hårprodukter som alltid är bra att ha :)
köpte dessutom en eyeliner hos syster och gick ett läppglans, tackar :)
fick en oduglig huvudvärk som var hela dagen,blev inte på shoppinghumör eller orkade knappt nått :( men när ja kom hem la jag mig i soffan och sov ca 2 timmar så försvann det =)

nu måste ja nog sova..upp tidigt imorn :/ ska till hudläkaren.

godnatt och sov gott folket puss


oskyldigt dömd !



finns ingen skönare person.

Fjällen ?


               Hilary Duff är het på mer än ett sätt ! 


 syster berättade att hon ville praktisera upp i fjällen, då tänkte jag att jag kunde jobba där samtidigt som hon praktiserar haha nä men får se skulle va kul faktist att jobba i fjällen :) 

Nu är TV-time som gäller för mig.. mkt bra på tv idag eller äre ju nästan varje dag nu tycker jag. Först på eftermiddagen ser ja på gamla avnsitt av One tree hill som är favvo programmet. sen äre Idol, andra avenyn vare ju igår men inet idag :( fast kanske ser på internet ist ;) börjar ju en ny serie med Mikale Persbrandt, Oskyldigt dömd, Vem kan slå Filip & Fredrik brukar jag titta på ibland också, blir nog en bra kväll detta !

vi hörs folket :)

en annan sak så är jag riktigt sugen på utgång  på fredag, nån mer ? hoppas det :D

Earth we´re living on today is never ever gonna be the same
If we don´t wake up and make a change, someday

varm och solig dag :)

nu har jag varit hos frissan, isabelle och färgat mitt hår :) andra gången jag var där den här veckan, hehe :P
men nu känner jag mig lite finare i håret =) tack så mkt :) är jätte nöjd!
fick ju gå ner i morse, ( kors i taket) för det fanns ingen bil hemma :/ vill skaffa mig en bil ju..snart måste ja görat haha. men iaf, såg ju nästan ut att va regn i luften på morgonen när ja gick ner så ja tog ju såklart med mig ett paraply och inte nog med det så var det ju inte den minsta jag hitta hemma heller, ett baota stort som ja fick slääpa på!
efter besöket hos bells så gick jag in en sväng till Valdixi för att kika lite och se om de behöver hjälp (a) ärju rätt tråkigt att bara vara hemma om dagarna :S men ska jobba på onsdag iaf :) yes!
sen tog jag mig i kragen, gick upp till franzéns och solade : ) skönt vare men gud så varm ja blev .. jag tog ju på mig en varm jacka när ja gick ner i morse men så blev det ju varmt ute nu närmare på dagen så ja svettades ju ihjääl..sen gick jag hem, och nu är jag hemma..tråk.
men gud vad jag har gått  och varit ute mkt denna vecka, det är ju så sköönt än att bara sitta inne om dagarna, bara lite tråkigt att göra ensam . :/

nu börjar jag bli hungrig också..vet i hundan om det finns någon mat hemma heller :/får väl se omjag hittar nått!
eller så väntar jag tills pappi kommer hem så får han laga nått åt mig ;)
mors

frissan

japp nu ska jag till frissan, Bella igen :D får se vad jag ska göra med håret nu då ;)

hörs pusss

Tisdag,

Lite bilder : )



sov ut ganska länge idag, skönt vare (:
skjutsade mamma till jobbet/kurs och syster till bussen och till systemet ;)
och innan det när vi var på väg ner så uppstod en helvetes händelse eller vad man ska kalla det. tror jag skulle dö fast skrattade och skrek samtidigt, tror vi alla 3 gjorde det :D och det var för en spindel as BIG, som kröp  fram vid spegeln/skärmen och herregud alltså.. haha

efter det gick bells och jag en rätt lång promenad :) först fifalla, sen in på hemköp bells handlade lite till hennes middag och jag smet en snabbis på toaletten och drack lite vatten hehe behövdes för så varmt det är ute idag, man kan inte trot. sen mot bibban, lämnade 2 böcker åt mamma och vi tog en titt samtidigt, jag som inte hittar några bra böcker men det är bells bra på, så hon får hänga med nån gång när jag kan låna, hade ju inte med mig lånekortet :P
sen hem och duscha, var helt slut och svettade so m en ko.....efter duscheriet hämtade jag lillasyster som kom med bussen..sen lagade jag mat åt oss båda :) lite kan jag faktist, fast man inte trort. lite titt på One tree hill medans vi åt !

och nu sitter jag här, ensam hemma också :( lisa är på fotbollsträning.

får se vad kvällen har att komma med. Hörs : )

PUSS





innanefter
                              innan                                                     efter

lisa sexton    
Lisa får presenter :)                                          Skaffat mig några tidningar att läsa : )

good one


happy birthday

väcktes av pappa kl 06.00 imorse..fyfan så jobbigt det va :P men vad gör man inte för sin syster ;) japp gick och uppvaktade Lisa innan hon skulle till skolan, kommer inte ihåg om jag sjöng eller inte kändes som jag fortfarande sov haha.
när hon öppnat paketen och tackat så mkt så fort som fan srang jag ner till sängen och kröp ner igen, men jag blev ju pigg av att sitta och titta på paketöppning :/ men tror jag somnade om lite lätt iaf. vaknade kl 10 igen för att äta frule och klä påmig för att sen åka ner till frisören, bella :) så idag har jag varit och blivit klippt, sköönt som satan, känns som det va as länge sen ja klippte mig.. hmm 4 månader sen kanske.
ska kanske tillbaka och färga håret på onsdag, om det inte blir nästa vecka :P
innan mig så klippte sig Mia, så väntade hon på mig medans jag klippte mig, efter det åkte vi upp till bibban, men blev ingen bok för mig..får bli nån annan gång, sen behöver jag lite tips på bra bok?
sen var det dags för lite soltime :) som också var länge sen..fast har ju fått rätt mkt av den riktiga solen ist ;) men behövs bättras på!
fick ett samtal medans jag klippte mig som jag missade, kände inte igen nr ..så tänkte jag hmm den får ringa upp igen om den ville nått...så medans jag solade så ringde mobilen igen och då svarade mia och han ville prata med mig och sa att det var viktigt? vad nu tänkte jag när mia berättade :S  men jag ringde upp ..sa mitt namn och sa att han hade ringt mig och så frågade jag vad han ville? men så var det tydligen fel, person? eller jag fattade ingenting...  men nu efteråt blev jag ju så nyfiken och vill veta eftersom det var så vitkigt!!

sedan åkte vi till rimi för jag blev sugen på att handla en tidning och få lite inspiration och tips på kläder och hår :D

och nu är vi hemma har städat och fixat till det lite nu i hela huset tills lillis och gäster kommer hit =)
har t o m myst till det lite med ljus och sånt, älskar det..hösten är så mysig, synd bara att man inte har nån och mysa med ibland ;)

nu ska jag fixa lite kantarellmackor och bränna musik :)

lisa - "han har inte alla hästar i hagen", hahah
puss c

ingenting är omöjligt

tråkig söndag...fast mkt bra på tv :D har tittat på One tree hill som är så sjuukt bra, sitter typ inlåst på mitt rum när det är på tv, kan inte bli störd så inne är jag i tv rutan ..haha.

sen har mia och jag tittat på andra avenyn som har börjat igen, gillar vi.. och inte nog med det så är ju självaste Ica-stig med, haha herregud.

vet ni vad ,idag så har mamma och jag rensat alla våra skoooooor som vi har i massa korgar/lådor,  jackor, och lite kläder,  vi fick ihop en påse med jeans, och så har vi en stor väska med massa kläder, så blev det 2 påsar med skor! dessutom så hittade jag en gammal skinnis.. lite  kul så där när man glömt bort!

imorgon är det inte vilken dag som helst, utan lillis födelsedag hon blir så stor som 16 år , den lilla snorungen ;)
så mia slog in några fina paket haha, ni ska se hur dom ser ut :D

imorn blire klipptajm, ska nämligen till bella imorn och fixa frilla lite.. blir nog ingen "big change" fast vi får väl se ..höhö

nu blire det miss secret agent 2.
puss & kram
c

LOVE

åh, såg precis på världens bästa film. A walk to remember  <3. alltså den är så himla underbar,skulle kunna se den 100 gånger och varje gång kommer det massa tårar, tycker det är speciellt jobbigt,sorgligt när killen gråter :( det är nog det värsta som finns att se pojkar gråta, buhu..
Älskar verkligen filmen!
det här är ju bara nått man drömmer om

nu funderar jag på om jag ska se ännu en till film, wanted är det som står på listan..the dark knight blev ju nått fel med :/ typiskt.


tonight



tillbringade kvällen hos bellsibub i hennes säng, med simp, dani, sampan bells, vi tittade på Sing a long, Extra Exrta och singingbee. alltså herregud så en del sjunger haha

hämtade lilsyrran and boyfriend förut, så fick jag se lite kläder som hon shoppat till sig själv för hon fyller ju år på Måndag :) då blire kalas hihi

och nu hemma har jag tittat på The fast and the furious, great movie with nice guys!

sleep well, natti natti

Bulle

Nu har jag varit ute och gått, duktigt cicci, så himla skönt var det :) blev hur varm som helst.
mötte sampan på vägen också =)

nu ska jag sätta mig i soffan och fika, det blir kanelbulle & saft, muuuuums!
fortfarande inte hört nått om kvällen? hehe


sool =)

idag tog jag lite sovmorgon :) behövdes och det var skönt ! 
till frullen satt jag och tittade lite på John tucker must die, bra film :D
och nu har jag städat mitt rum, usch så det såg ut innan och dammigt vare :S uusch. men nu börjar det likna nått ;)
är helt alone här hemma också..så funderar på om ja ska ta mig ut och gå en liten prommis, solen lyser ju faktist och det var ganska skönt ute :)

men fan fredag idag, what happen tonight? tell mee soon as well...ses och hörs



damaged

seeeegt det är då.. skrev precis ett inlägg men så försvann det när ja skulle sparat! orka skriva om allt :(

skrev iaf att jag tittade på idol förut, o den sista tjejen som kom vidare gillar jag,hon var bra!





redan torsdag hallå, gud så fort veckan går!  har jobbat hela veckan så inte bara vart hemma iaf..kul att ha nått att göra iaf =)
måste bara tilllägga att jag fick beröm för min barnskyltning på jobbet :) hihi

imorn äre fredag och helg och ingen aning om vad som händer då?
vill ha kul iaf, riktigt kul... yeye you name it :D haha gillar de uttrycket ;)

nu sitter jag i soffan och tittar jag på Höök, nystartad serie.. fast funderar på om ja ska titta på film ist, har ju laddat ner 2 filmer, wanted och the dark knight..will see


aj



nu har jag fått så där ont i ryggen igen :(  ajajaj...behöver massage nu, Linkan ;) ?

idag har jag jobbat igen :) wie, det var lite mer folk idag än igår.  men jag passade på att skylta om lite, alltid lika roligt haha.

ska passa på att lägga in bilder på mina stövlar jag köpte igår, och dom med kilklack är så grymt sköööna ska ja säga er! hade dom idag på jobbet =)

mörkbruna                           svarta



nu ska jag upp och ta mig lite käk som mamma har gjort :) sen ska ja nog se på film, har ju nämligen laddat ner dom ja ville se på bio :D

höres !

city

Idag har jag jobbat på förmiddagen, sen kl 2 hade jag ett möte på arbetsförmedlingen och det gick bra :) pratade inet bara jobb, blev massa annat snacka också, det var trevligt =)
efter det så åkte jag in till stan en sväng, växlade tillbaka mina bulgariska pengar, 950 kr ;)
shoppade lite också :) hittade nagellack, 2 par stövlar,en spetströja (bilden) och en leopard-polo-tunika(bilden)
efter att syster slutat jobba så gick jag på stan med na lite, sen gick vi hem till henne, vi hade köpt oss lite käk, eller jag iaf ;) en pan pizza haha


                                               



nu ska ja sova,är rätt slut efter en lång dag i stan!!! det tar på kroppen att shoppa ;)

imorn blire work igen :D

godnattt
 PUSS

jobbat

japp, idag har jag jobbat , hela dagen!

blir inte så mkt skrivet idag...orkar inte hehe

men har försökt fixat lite med bloggen också..huualigen så jobbigt det är :S får ta mig nån dag o fixa till den ordentligt!

jobb imorn också, möte på arbetsförmedligen, sen kanske cicci åker in till staden en sväng : )

godnatt och sov så gott

höst?

huuhuu så kallt det är ute nu :/ fan känns nästan som vinter.. det är väl ungefär 6 - 4 grader på kvällen ..brr

riktigt rolig & trevlig kväll igår faktist, hann med att göra mkt ju. först var jag ju i stan med pappa o dom, sen åkte jag hem till Lina o dom hos Anna som vi sedan drog till Davidssons,och lina fyllde ju år ;) hahaha
det ska jag med köra nästa gång ;D

Åkte med syster till grännäs och tittade på fotboll på dan, B- laget.. och det gick ju sådär va :/ sen skjutsade jag Lisis till Folkets Hus där bussen till IFK matchen väntade :) mot helsingborg ! henke larsson juu..hehe


Nu har jag massa filmer jag vill se på bio ju, The dark knight, Sex and the city, Wanted ..när ska jag ta mig tid att se på dom ?någon som vill joina så säg till :)

annars har jag väl inet gjort något speciellt idag kan jag inte påstå.. lagt in lite bilder från Sunny Beach och kvällen igår på BDB ! ta en titt :) kommer snart på facebook och här.

imorn ska jag jobba ! :) och tis, ons torsdag med tror jag, hoppas (:
ska bli sköönt faktist och money.. behövs nu verkligen.eftersom jag vill shoppa lite nya höst kläder, skor och jacka nu när det börjar bli kallt ! !

litet smakprov på Bulgarien bilderna :)

RALLY

Gud så skönt det är att sova i sin egen sääng, fast att jag vaknade typ halv 8 i morse :S vi gick ju upp rätt skapligt i Sunny Beach så är väl en liten vana nu..

direkt när ja vakna gick jag in i badrummet och tog en dusch, sköönt vare :P

har inte gjort så mkt annat nu..hängt lite tvärre och stoppat i ny tvärre, blir ju lite nu efter resan ;)

igår btw så åkte vi en lång sväng, in till Norrköping och hälsade på emma :) trevligt och kul o träffa dig baby <3

Ikväll eller eftermiddag ska jag åka in till stan med papps, mamms och Lisis,först ska vi äta planka på bacchus sen ska vi åka o kolla på Rallyt, Jonas Wigren vettni, sen tror jag nog att Lisa och jag ska hjälpa till eller nått med prisutdelningen :) hihi.. kanske blir TV-sänt ocskå.. då måste ni kolla :) TV4, tror jag.


Nu ska jag käka bulle :D

see yaa


home

nu är vi hemma! både skönt men tråkigt att åka ifrån det härliga stället <3
vi kom hem igår mellan 20-21 rätt trött var man efter resan.

ett eller många skratt förlänger livet !

får se om ja skriver mer sammanfattning av resan imorn eller när ja orkar :P

snrt ska ja ut o åka lite bil med sampan o bella :)

go kväll

ÄNTLIGEN

Japp, idag åker vi :) ca 6 härifrån vika, sen 21.20 från Norrköpings flygplats, om det inte blir några förseningar :/ men det hoppas vi inte på! ska bli skönt att komma bort från vika och sverige lite och få ta del av sommarn, som det inte va så mkt av häär!

och nu har jag hämtat min tröja som bella har haft hehe, glömt bort den totalt! men nu har jag den häär hemma, har tom strukit den (Y)

fattar fortfarande inte att det är idag som vi ska åka, hahaha :P men snart så drar jag iväg med sötnosarna, Bella, Carro, Lisa, Lina och sampan :) kommer få det så underbart med er pulloor <3 kan inte bli bättre ;)

nuu håller på att packa och fixa det sista nu!



vårat hotell  <3

aaj

hejhopp, just nu ligger jag i sängen och tittar på tv, Jersey Girl ! :)stackars pappan, han har inte lätt :(

har så himla ont i ryggen :/ haft det rätt länge nu..huuh. fick massage av mamma förut, det behövdes fast känns fortfarande :( blä. måste göra nått åt min rygg känner jag och börja röra på mig. men har ju inte kunnat förut, för har ju vart sjuk som "vanligt" aja efter bulgarien får ja ta tag it, på riktigt ;)
Nu är det bara en dag kvar eller vad kan det va ca  22 timmar,åhhh, sol&värme o allt ska bli så skönt :)



om ja inte hinner skriva ett inlägg imorn så bye bye sverige i en vecka ;) ni kommer få se en massa smaskigheter när vi kommit hem :D promise!
have a nice day
puss & kram ciccibus

Arbetsförmedlingen

jajamensan, idag var jag uppe med tuppen, eller nästan kändes som så iaf så skulle jag på basinformation på arbetsförmedlingen, så nu har jag vart på det! åh vad ja måste söka jobb..men orkar inte :S får ta tag i det när jag kommer hem från S U N N Y  B E A C H . yeye

åkte ner med mor en sväng på vika för att handla det sista till resan, schampoo mm, så nu är det klarrt!handlade dessutom lite c-vitamin och b-vitamin som jah behöver äta nu när ja ätit min penicillinkur klart, för att mitt immunförsvar är lite känslig efter kurer. och en annan sak så ringde Doktor Douglas Rogers och skulle höra hur jag mådde och så där, snällt av honom.. men han sa också att jag hade haft lite körtelfeber iaf :O ups..  menmen det är bara för mig att ta det lilla lunga så ska jag allt klara av denna resa :D hoppas vi.

nu återstår den roliga packningen som jag inte är klar med än :S hinner nog packa lite imorn också innan vi åker ;)
shit nu är det fan nära hoho, kul det ska bli då :) jag börjar bli lite nervös haha men det är för att ja längtar så mkt!
 

uttråkad






aa idag har jag jobbat, hela dagen ensam, öppnade och stängde, duttit cc ;)
men hallå eller, vart fan håller allt folk hus i vika, så jävla dött idag alltså..ujujuj :S mm idag var det riktigt tråk faktist :/ aja får tänka på PENGARNA :D

efter jobbet hämtade jag upp bellsibub sen drog vi vidare till sampans place, hon hade nämligen köpt trådlös router..som hon behövde lite hjälp med:) klarre att vi ställer opp !
_____________


medans jag jobbade så tog jag lite kort och provade lite kläder :) mkt man vill ha nu! buhu..men får bli shopping efter Sunny;)


jacka                 
      grå      svart     

2 dagar

hallå fan nu närmar det sig sjuuukt mkt !!!!! 2 ynkla dagar kvar bara :D
längtar så enooooormt mycket alltså, ojojoj.
men får paniiiik på packningen :S hatar att packa!!



vi tjejer + sampan & lisa  som drar iväg :D

Go kväll gott folk

nu sitter jag o tittar på Ett Herrans Liv som  jag egentligen hatar eller inte tyckt om att titta på iaf , men det var fan lite roligt idag iaf ... lasse berghagen var med och gjorde ett  uppdrag som var rätt skoj :D
You have to die niggah!!, tänk er Lasse berghagen säga det där.... hahaha . för er som inte såg det  så var det  skoj ;)


annars sitter jag o letar lite stövlar och jacka som jag är sugen på att köpa..men hitter ju inget såklart! fast inte dags än att användat men ändååå..blir väl att vänta till efter BULGARIEN ;) så får det bli !


nu äre fan inte långt kvar tills vi ska åka, hallååå???!!! 3 jävla dagar liksom :D hoho
längtar som ett as till SOOOOOLEN och bara allt annat än vika ;)

måste fan fortsätta att packa lite igen jööö..för imörn blir jobb igen :) aloone..hela daaaan ! money money money ;)

åh tänker på simon, som fortfarande ligger på sjukhuset :( buhuu... hoppas du får komma hem snart <3 tycker så synd om dig vännen min!


<3


Hard work work work..

jobbat idag, skulle börja kl 13 men fick sms om att komma tidigare, så åkte ner halv 1 :) rätt lugnt idag faktist...trååk!
men så skrev jag till matilda som jag inte har pratat med på rätt länge, igår tror jag, och frågade hur det va med na osv.. så roligt nog gick hon förbi utanför jobbet så sprang jag ut o ropa på na  :D stod vi o snackade en liten stund om allt typ , trevligt trevligt =)
sen efter en lite stund kom hon in i affärer igen med sin mor :)
lina kikade in en stund också :)hon var på väg för att träna, duktigt tjejja det där !

så kom ja hem nu för en timma sen efter stängning, så har hunnit med att käka mat  nu..

nu tänket jag fortsätta med lite packning kanske? och leta efter lite bilder till syrran som tänkt söka jobb? så vill hon ha lite gamla bilder på oss som hon har sminkat.. så det ska vi nog hitta några, hoppas jag!

några av tjejerna åkte och hälsade på simp idag, typiskt att ja skulle jobba idag jag som ville hälsa på simon också !! men tänker på dig iaf <3








Här får ni en bild på de snygga tröjorna vi har gjort till Sunny beach ;)
Nu är det inte långt kvar tills vi drar juuu.. 3 dagar kvar, de ni!
jag började redan packa i helgen tom .. haha, ute i god tid va fan ;D typiskt mig!

RSS 2.0