höst? :S

vill inte ha det ään herregud :/
jag som trodde (önskade) mig en låång, riktigt låång sommar. men nae ser inte ut som så!
då finns det bara en sak att göra.. en utlandsresa.

i måndags fick jag för mig att jag skulle måla, och det gjorde jag. Målade om runt fönsterna i vitt, så de har jag hållt på o pillat med och blev klar idag,wiiiie :D riktigt stolt över mig själv. det tråkiga av allt var väntan på torkningen..men den som väntar på nått gott....
Vad blir nästa projekt?

var hos lina igårkväll på tjejfika, riktigt mys.Fick träffa söta Matilda som var huur länge sen som helst man såg! och issaa som snart drar till gran canaria igeeeen, sååå kuuuul!! :D

och här sitter jag..hmm..
näää va nu måste det hända något!!?!



och det är fredag

och dessutom är det sool ute, hur glad blir inte jag då? springer ut o in mellan molnen för att få lite sol på kinderna :)
Vet ni vad det värsta som finns är, i alla fall nu.. när en fluga surrar i örat eller hela ansiktet när man sover. vaknade halv 6 av den envisa förbannade flugjävel som surrade som attans och han var jävligt  svår att slå också, men jag fick han tillslut efter om och men.

see ya latero

scary morning

vaknade kl 6.55 av ett jävla dunder och brak, trodde helt seriiöst att det small till i vårat hus eller precis bredvid iaf för jädrar vad det åskade och högt utahelvete, var nog det värsta jag har hört!
lite lite läskigt var det, men jag kröp under täcket och kunde somna om efter att det försvann.
En av våra datorer gick sönder :( så det var tråk. men sån tur var klarade sig min tv och dator, var lite orolig där ett tag.
Åkte ner och handlade med mamma och lisa då det var uppehåll från både regn och åska. men när vi väl hade handlat klart då självklart hade det börjat igen..och kan säga att det inte bara var lite regn, det verkligen vrääääkte ner regn, vägen var full av vatten som en jädra sjö. Vill inte ha nån mer översvämning här inte! nu får det vara nog med regn!!

hejs

love




jag älskar dig så himla mycket, du är bäst!



pusss

16 aug

nu har äntligen vårat internet kommit tillbaka.skönt.
och jag har precis sett på den efterlängtade filmen , Sex and the city 2, den var såå bra.vill ha meeer filmer!

Igår var det match på grännäs, viken-gusum. Första halvlek no goal?! men sen sparkade de in ett antal mål viksgrabbarna, 6-1 tror jag det blev. och daniel rodriguez  garcia var en av målskyttarna :D och gjorde absolut den snyggaste målgesten!! ;)

idag deppväder=depp jag :(

jo just ja, ska slänga in ett antal bilder som jag ligger efter med :P så det kommer snart ni!! Några här och resten på facebook.

ha de!



11 augusti och det var onsdag

Fick med mig mor, far och syster till norrköping för lite shoppingtime igår.
blev bara ett par smycken handlade för min del, men syster hittar såklart massoor. de köpte varsinna dojjor men jag såg nog min nya kärlek där,skor alltså heh.nej men blev jätte sugen på att köpa dom och ska nog göra det när jag bestämt mig för vilka. jag och beslut är inte bestfriends.
ett par av dessa kommer komma hem till mig snarast. :)

 

Hämtade upp min älskling på jobbet, yes han har fått jobb.så himla glad för din skull :)
drog hem och det var bara att svida om innan det var dags att åka ner till melkes för att träffa gänget för att käka middag, lite avskedsmiddag för jocke som ska flytta och firar middag för darling som fått jobb. Efter maten gick vi vidare hem till annelie,där det blev allsång och singstar, riktigt trevligt men blev inte så sent för mig!

Nu för en ca halvtimme sen kom jag hem från fotbollstittande på grännäs våra viksgrabbar spelade riktigt bra och tog hem segern, bra grabbar! :)

snart blir det nog filmtajm!
puss o hej

sliiiiten.nu

ooojaaa, riktigt jääkla sliten idag är jag.
är nog bara förnamnet förresten. men det vare värt,ojoj så skoj det var!!
En riktig höjdar kväll och vi slapp ju det där öööösregnet. tuppen upp

när jag har ork så slänger jag upp bilderna på fejjan!! håll utkik

godnatt




1 2 3 gånger om....

7 augusti

har precis varit nere en sväng på vika med mor och far. Lite present och sprit shopping och så tog vi en fika och titta på folket, tänkte säga ALLT folk men är ju inte såå mkt folk o titta på haha.mest gamla tanter.

blev trötter nu,får vila upp mig innan det ska börjas att ladda o tagga inför kvällen.
och självklart ska det regna idag när man ska ut på partaj, och speciellt när titanix spelar, dom lyxas få det där regnet med sig.pissigt nog!

tror att det blir skitskoj ikväll i alla fall, med så bra sällskap kan det ju inte bli annat än skoj, right? :D

Vi ses hörrnii!!

pusss

(liiiiiiiiiiiiit avis på min syster som åker till Rhodos imorgon)

myror i arslet

har nog myror överallt i kroppen kan inte sitta still måste göra något så nu ska jag ta tag i att städa mitt rum!!
följde med mamma och farmor till stan idag, jag agerade chaffis. Gick på stan en sväng men blev inte alls mycket shoppat :/ vet inte var min shoppinglust tagit vägen? haha ,måste vara vädret som gör mig så depp.

Nu dags för städning!! hejs

t r å k i g t

har ingen ork eller lust att skriva nu längre, vet inte riktigt vad jag ska skriva om heller..
men har jobbat, festat träffat vänner,älskade bells har ju varit hemma i viken men åkt tillbaka nu:( ,myst med älsklingen, sminkat en brud och nu är jag ganska trött på detta väder som är nu och har varit fööööööör länge nu!! vill sola o bada hallå.

Så i höst vill jag åka utomlands är ett som är säkert.
bara för att vi fick så himla varmt för en månad sen? så ska vi få regn nu o slut på solen eller? känns som höst nu verkligen..men gaah vill inte att det ska vara såå.ville ha en låång sommar in på september vill jag ha sommarväder.snälla rara du!
går och funderar på vad jag ska ta mig till i höst också..what to do? :S panik panik panik!! måste nog bort.. men sen är ju frågan vart, stoort frågetecken.
skulle vara så skönt om någon bara sa till en att åka dit och att den säger till mig vad jag vill bli,göra o allt det där... men tyvärr är det ju icke så.
måste komma igång med träning och någon aktivitet också herreguuud har haft en låååååångt sabbats år nu.för långt!!
Dags för mig att ta mig i kragen måste få en rejääl spark i arslet så det händer nått.

ha det bra puss från mig.
 (snart blir det en bildbomb när vi fått tillbaka internet)


RSS 2.0