Första Advent

Nu är det redan första advent, dagarna bara rinner iväg..
party igårkväll, riktigt rolig kväll :)thanks. orkar inte skriva så mkt om det.
lugnt idag, var nere på vika med mam,pap o lis o tittade på julskyltningen, fint var det :P vissa iaf! rösta gjorde vi med.
legat i sängen respektive soffan och tittat på tv idag bara, one tree hill var det ju idag, OJ så sorgligt avsnitt :( buuhuu vad tårar det kom.

godnatt, puss

Lördag

ikväll äre fest :D
först blire middag med hela gänget hos lisa :) efter det blire party, så ikväll blire full fart i vika, pass er!
ses hooppas jag :)
PUSs



party flicks :)

velig

åh nu får jag ångest och kan inte bestämma mig för vad jag ska ha kvar, har köpt 2 klänningar en lila och en svart och vet inte vilken jag ska/vill behålla o vilken jag ska lämna tillbaka :S hjäälp ?! haha
sen vill jag köpa nya  skor också, men så kom jag på att jag har köpt 2 par skor tidigare som jag inte har använt:S jävligt onödigt cecilia !! :S aah blir galen på mig själv.

en annan sak så var idol riktigt bra idag, johan tönt palm åkte ut idag, ÄNTLIGEN !

godnatt imorn upp tidigt ;)
GODNATT

FREDAG

äääääntligen helg, igen : ) 
ikväll blir det att titta på idol, hemma tror jag.. kanske blir en pizza också ;)
imorn blir det middag med tjejerna hos Lisa, trevligt :)  sen blir det party,yeeah !

see yaah,PUSS

Norrköping - All I want for christmas is U

Idag följde pappi med mig till stan :) hade ju fått åkt ensam först..för de var inne i stan igår när jag jobbade :/ men så var han så snäll och följde med mig iaf (a) <3
skulle ju titta efter en julklapp till mig :D vi åkte fram och tillbaka till Elgiganten och MediaMarkt, men sen tillslut så bestämde jag mig, faan jag är så jäkla velig kan inte bestämma mig om nått haha.. men det gjorde jag iaf! :)
köpte en klänning till nyår, maybe, också, 10 % rabatt på den iaf ,hihi.. men nu är det inte mkt i plånkan :S väntar på lönen som jag hoppas är lite iaf!

Det är så himla mycket julstämning i alla affärer överallt, älskart och man skulle ju nästan vilja ha allt ;) julmusiken är ju också så mysig, slänger upp en låt :)


jobb :)

nu är jag tröttis, har jobbat i typ 10 timmar ! är rätt mkt för mig iaf, är ju inte van kan man säga..
men det var riktigt trevligt ikväll, rätt mkt folk kom ju på kundkvällen iaf :)
 
city imorn kanske?! we will see..

godnatt, PUSS

-5 grader

buurrrburr så kallt det var att gå till bilen och från, som inte är särskillt lång bit.
dagen bestod av jobb hela dagen,trevlans, tittade in en del folk iaf så jag hade inte jätte tråkigt iaf ;)
systeryster kom in och höll mig sällskap också till stängning :) snällis.. passade på att prova en del kläder också.packade på henne lite ;) hehe snyggis .
åkte hem och käka sen åkte jag till bells en sväng där sampan var ocks, locka håret och ¨snackade och tittade lite på tv :)

nu blir det natti, imorn blir det jobb igen :)
puss

  

live your life

är man mer äkta när man är full?


premiär för 90210 today, riktigt great =)
_

It's looking like a limb torn off
Or altogether just taken apart
We're reeling through an endless fall
We are the ever-living ghost of what once was

But no one is ever gonna love you more than I do
No one's gonna love you more than I do

And anything to make you smile
It is my better side of you to admire
But they should never take so long
Just to be over then back to another one

But no one is ever gonna love you more than I do
No one's gonna love you more than I do

But someone,
They could have warned you
When things start splitting at the seams and now
The whole thing's tumbling down
Things start splitting at the seams and now
If things start splitting at the seams and now,
It's tumbling down
Hard.


fin låt.

24 november

blev inge jobb idag..imorn ist :P
så idag har jag och m gått en liten promenad och sedan solat :) söt gubbe där.haha!
annars inte gjort då mye..tittat igenom reklambladen liten om vad som önskas i julklarre,finns ju en del stora (tyvärr lite dyra) saker som man vill ha.... make my wish come true :)

1 månad kvar.

 

Söndag

idag har det inte varit så mycket verkstad för mig inte..till frukost så tittade jag lite på skidor (längd) på tv,jag saknar verkligen fjällen, skidor, snowboard, skoter och allt det där som hör till <3
men hörde rykten om nått sånt nästa år :) sportlovet?

tittade på en film igårkvällnatt , Over her dead body den var bra :) Eva longoria var med, den liknade lite PS. I love You.
Har i stort sett suttit i soffan med datorn och tittat på tv hela dagen :S not good.
men det är ju mkt bra på tv på söndagar, favvoprogramet såklart ;) och tittade på ensam mamma söker, guud så hilma söta och käära dom är :)
men imorn blire jobb :) yes!

vill ha jul NU och snö och allt det där mysiga (: har ännu inte köpt några klappar, men snart så..kul ska det bli fast svårt :/ hehe. I just love the christmas.

p
u
s
s

I can't change who I am.

:/
 

Fields of gold

haft lite namnsdags fika här idag, farmor och farfar kom hit, dom kommer alltid ihåg namnsdagar och allt det där :) dom är så gulliga!
väcktes ju precis innan dom kom, så det blev att äta bulle till frulle ;) fast min magen tyckte nog inte det var så bra..fick lite ajaj..

inte gjort så mkt annat... gick en promenad med pappa :) ooo herregud så kallt det är ute :S kan det inte komma massa snööö nu då när det är så kallt :)

ikväll blir det nog lugnt för mig..

-
Jätte trevlig, mysig och rolig kväll igår hos johanna :)
tack tjejer, borde vi göra oftare tycker jag! <3



pussis


Cecilia

Idag är det min dag :) 
och såklart alla andra Ceciliornas dag, Grattis på er =)
puss&kram


det är så jag säger det

hatar tjafs, bråk o allt det där  :(













i say a little prayer for you

idag hängde jag på pappa och farmor som skulle åka in till stan på sjukhusbesök och nått mer.. då passade jag på att gå på stan, gick runt och tittade lite och hittde en finfin klänning :) blev inget annat fast skulle vilja köpa massoooooooooooor.. :/

har haft ont i ryggen ett tag nu,aj. så igår fick jag massage, en rejäl massage vill jag kalla det,heh.. men så idag har jag rätt ont efter massage typ, är helt öm :( aja det går väl över, hoppas jag !

vill ha mkt och skulle vilja göra mkt :S




If I were I boy

*puss*

Onsdag 19 november

Imorse (för mig) åkte jag ner till bella på afrodite och testade en nyårsfestfrisyr eller vad man kallar det,det blev bra tycker jag :) färgade håret sen efter det, lite lila ;) haha gillart, vill kanske öka på det andra lite..skulle va kul med lite mer förändring :) vi får se..hehe

så kom det ju lite snö idag också, wiie..i like it! fast det försvinner ju lika snabbt igen säkert. .helst vill jag ju att det ska vara snöö, och det är mkt mkt mkt snö vid jul. tack!


annars har det inte hänt så mkt idag...lite tråk men det ska bli ändring påt!

snart är det helg igen.. kändes som det var de nyss :S gud så fort det går..hjälp
men vad händer då?

hörs
PKNIS

vill bort bort bort....ett tag


Nytt inlägg

jobbat idag typ hela dagen.verkligen lugna gatan today alltså..trååk !

jag stod och tittade ut genom fönstret på trafiken, så såg jag en duva som gick på vägen, och ni som varit i sthlm vet ju att dom är inte ett dugg rädda som denna tydligen inte var så den flyttade ju inte på sig när bilarna kom:S (dum i huvudet? eller döv? ) iaf så körden en bil på den, eller så den kom under bilen på nått sett, så han blev typ påkörd på benen :S så den int e kunde gå mer, usch så hemskt det var att se, haha en duva men ändå, tänk er själva?! så den kunde ju knappt hasa sig till kanten, stackars liten :( och inte nog med bilarna så kom det en JÄVLA skata och typ börja hacka på han :@ jävla idiot tänkte jag ! men sen nästs gång jag tittade ut så var den borta :O när jag skulle stänga sen så såg jag några damer/tanter som gick ner över slänten där och snackade om nått och hade en påse i handen.. då hade dom tydligen också sett den där duvan, tror jag iaf..
men usch så synd det var om han när han inte kunde gå riktigt :(
hehe jaa de hade jag som en liten händelse idag !

så var linkan här idag och hade en liten demo för oss om sin berömda dammsugare:)
och herregud vad grejer och tillbehör det var till alltså, blev riktigt impad måste jag säga ;)
du gjorde det bra bruden :D

köpa julklappar nu ? herrgud känns jätte tidigt, men är nog inte det egentligen.. men för mig blire nog ute i sista minuten, typ ;)


nu ligger jag i min säng och myser med min lilla kisse :)godnatt på er vi höres
puss på dig

-

det gör ont att veta men lika ont att undra

'Cause you're hot then you're cold

HELG.
fredagen blev lugn kväll,satt i soffan och tittade på idol med syster :) väldigt spännande på utröstningen, vi som inte röstade heller :S måste görat till nästa gång .:P

Lördagen så åkte mamma och pappa till stockholm, så ff blev det ;) kl halv 12 tog jag och lisa bilen in till stan en liten snabbis, jag skulle köpa strumpbyxor som går typ sönder varje gång :S tråkigt.  hälsade på syster som jobbade också, sedan åt vi tacos innan vi åkte hem :)
hem och städa iordning lite. sen kom Carro, Sampan och Linkan, vi fixade oss lite och lagade god mat, potatisgratäng med kassler,mums gott vare :) sen vare fix igen, vid alla speglar som carro sprang runt till ;) sen vare påt med drickandet, vi satt och tittade på musikprogram och hade roligt. för en gång skull så behövde vi inte stressa med drickandet som vi alltid annars får göra känns det som... vi drack i ganska lugn takt. men blev lite för mkt för min del dock :/
kl närmade sig utgång, vi tog på oss ytterkläder och gick neråt vika.. påvägen ner kom johanna och hämtade upp oss :D schyrren!
mkt roligt och trevligt folk var det där, och jag hade skoj iaf,.. oo jaa blev lite för full :S
kvällen bara försvann, gick skit fort så helt plötsligt står jag där utanför ensam, tror jag.. och jag började och vandra hemåt, o ja kom ända hem ..haha trodde inte ja skulle palla gå hem. men jodå. trodde ja skulle möta några djur men icke de höll sig borta när de såg att jag kom där . tur det.
tack för kvällen,och sorry.
blev tyvärr inga bilder från mig denna kväll, lite tråkigt.

när jag vaknade dagen efter mådde jag väl lite dåligt, trött och seg, liksom vad annars?
Sampan och linkan kom till mig pigga o glada  o hämtade lite grejer och jag mådde väl hyffsat då.. men sen vettni, FYFAN vilken hemsk dag, mot eftermiddagen slog det väl till och jag trodde att ja skulle dö:S  kunde inte äta något på hela dagen..låg i sängen precis hela dagen, det ända jag åt var en mandari och tro det eller ej så kom den upp lika snabbt.USCH för denna dag, sjukt vare, fattar inte, men får ju skylla mig själv, yes mår väl som man förtjänar!!
trodde aldrig denna dag skulle gå över.. men jopp det gjorde den.
Idag mådde jag bättre, fast magen är nog inte helt som den ska än.. :/  men idag har jag jobbat iaf, trodde inte jag skulle orka det, men jorå : ) lite sliten var man allt, men gick bara bra.
Nu sitter jag i syrrans rum och tittar på tv, har kollade på andra avenyn avsnitten, kan ju inte hålla mig till imorn :P och såg fotbollsgalan och såklart vann Zlatan guldbollen.
nu äre prison break på tv, riktigt bra ! 

Imorn blire jobb igen :)  behövs verkligen pengar, speciellt nu till julen, fast som mamma o pappa sa, skiter i julklappar.. åker utomlands ist sa jag då ? :D :P ja varför inte.. 
det skulle vara så underbart alltså, komma bort till värmen och bara va (: skulle inte tacka nej till det iaf.  



You change your mind
Like a girl changes clothes
Yeah, you pee a mess like a bitch
I would know

oj oj oj...

kan man väl sammanfatta denna helg :S  she's back,the bad one

men orkar inte skriva så mkt nu om helgen..ska iväg och jobba strax,snabba ryck ;)

kanske blir lite mer skrivet ikväll ! får se vad jag är i för lust då :P

puss & hej

Bio :)

Japp, idag ska vi in till Norrköping, hela familjen och se på bio =)
men denna familj kan aldrig komma överens om samma film, så det blir nog 2 olika ;) pappi och jag ska se nya, Bond Quantum of Solace,och mamma, mia och lisis ska se rallybrudar om jag inte minns fel? jag vill se båda men går ju inte samtidigt, så får se den andra nån anna gång om jag inte laddar ner den senare.




running through the monsoon
beyond the world
to the end of time
where the rain won't hurt
fighting the storm
into the blue
and when i lose myself
i'll think of you

12 november

Jobbat hela dagen idag, alone! låte dåligt med folk dock :/ men idag lunchade jag med bella på lilla blå, mkt trevligt :)
och nu har jag duschat och ska titta på Oskyldigt dömd på tv, med the family. 

             


 

11/11

godnatt säger jag nu !

love


soffliggardag

seg dag....legat i soffan och bara kollat på tv, film typ. Sunes Jul igen , haha
hängde med pappa och lisa när hon övningskörde, gick ju bra pluttan :) förutom att ho har ett jädraanamma humör ska jag säga er :S
vi åkte ner en sväng på vika också, vi tittade efter lite grejer,julklappar kanske?

gud så himla fort det blir mörkt ute :O nästan vi kl 3 så började det att bli mörkare...mysigt fast man blir typ trött och tråkig!
och dagarna går så himla fort när man bara är hemma ..:S men imorn blir det jobb : ) hela dagen !!

åh, lyssnade lite på julmusik förut..dt är så mysigt tycker jag, hihi. snart äre ju jul ,fort det går :S

snart helg :)

still miss..


Puppy

imorse åkte mormor och moster hem, och jag sov så djupt för jag hörde ingenting :P vaknade vid  11 ungefär.så himla skönt att få sova ut.
inte gjort så mkt idag, syster var hemma så vi åkte och solade en sväng :) och besökte bibban, fast fanns inget att ha, vi var ute efter en tecknad/barnfilm, så vi drog hem och jag laddade ner en film ist, Sunes Jul, hahha så rolig alltså.
annars har jag väl bara suttit och häckat i soffan :S

Farsdag igår då, vi ska bjuda pappi på en bio :)

vi ringde ju på en  liten puppy i tidningen, vill verkligen ha en liten krabat :( :) och pappa vill också det, men det är ju mammi som är lite tveksam :(
HOPPAS HOPPAS HOPPAS


Nu ska jag och lillis iväg och handla lite :)

pussss

LÖRDAG



tittar på denna film nu, ÅH så bra den är <3 men så sorglig buhuu...

JObbat idag, 10-14 och väääääääldigt mkt folk :D kul, jobbat bra sa helene ;D

ikväll blire mys med tjejerna <3 :) länge sen vi hade en sån kväll !! saknart.


pusssis


Fredagkväll/natt och nu är det helg :)

Idag har jag jobbat :) gud så skönt det är, så tråkigt att bara va hemma och inte göra nått ..eller det blir samma sak varje dag, kolla film eller tv typ. Men nu är ja igång igen..lite iaf :)
jobba Torsdag, Fredag och så Lördag imorn :)

Moster & Mormor kom och hälsade på idag med, trevligt med lite besök uppifrån =)

Kollade på innebandy med syster förut idag, viken vann också, 10-4 eller nått sånt ?  grattis.
sen tog vi en sväng till rr  ;)

och strax ska vi ta en sväng till vika :p

godnatt :)
puss & kram

saknarnågon


snabba puckar !

vaknade runt 10 halv 11 idag, åt frulle sen tog mig en varm och sköön dusch.. så kallt i mitt rum när jag vaknar :S burrr..sen vid 12 ungefär ringde hemtelefonen och det var till mig?kors i taket.. aldrig nån som ringer till mig på hemtelefonen hehe.. men då var det frågan om jobb.OM jag blev glader ;) och det var ju på direkten och så..så på med kläder och blåsa håret snabbt som ögat och sen dra mig neråt :) så jag jobbade ensam till kl 18 idag ! det är mer folk nu på dagarna än vad det var förr.. men det var kul :) slapp jag ligga i sängen eller soffan och bara slööa, så imorn blire jobb igen =) wiiiie.
skulle kanske åkt in till norrköpis ikväll.. men hum tror inte jag pallar det, ska upp tidigt imorn också.tar en film ikväll ist ;) laddade ju ner några igår !
Tittade på Tingeling igårkväll/natt ..så jävla gullig film :) ibland har jag en såndär period då ja älskar barn/tecknade filmer :P

Helg snart ju för tusan.. veckorna går så himla fort, bara rinner iväg. så imorgon vet jag inte riktigt vad ja ska hitte på?

andra avenyn nu :) yes !

saknar någon..

ibland GÖR vi fel men vi ÄR aldrig fel.

guudvad jag hatar att sitta och skriva ansökan, allt är bara så krångligt och massa styr  och ställ med det :( kan nån bara ge mig ett jobb !!!typ. finns inga intressanta jobb att söka heller,har letat som en galning, har tom fått ont i ögonen för ja stirrat så mkt  i denna ruta..haha.not good!
need help.

Idag har jag varit ute på en tidig promenad med bella och freja, vi gick lilla fifalla, det var faktist skönt : ) men lite synd att inte solen var framme så vi hade fått lite ljus.
sen åkte jag med pappa för att göra lite ärenden på vika ! 
 
ska nog ladda ner lite filmer nu, orkar inte hänga här mer..

jag gör det för att jag vill göra det

pussss cc

humpf..

To find the one in this life, the one we all dream of
But dreams just aren't enough
So I'll be waiting for the real thing, I'll know it by the feeling

confused, confused...

4 november

Pappis Dag :), Grattis Grattis <3
Mammi & pappi har varit på spa idag. riktigt fina presenter fick han va oss.:)
varit lite kalajs idag, massa fika blir det då, men det gillar jag. hehe :P



 ikväll har jag varit och kollat på Innebandy med Lisa och Hilda : ) men det gick ju inte så bra för viken i slutet tyvärr :/ förlust.

Nu sitter jag i sängen med datorn och tittar på 40 days and 40 nights..

<3










Ny vecka, Nya tag...

och helgen var jätterolig och jättebra faktist :D, behövde en sådan helg, efter många rätt tråkiga och lugna helger, fast det kan ju vara skönt ibland men iaf.

Fredagen började med att jag tog en bil in till stan med sampan och carolin, vi tog en drive-in på MAX och tog med och käkade i syrrans lägenhet... skulle fixat grabbarnas ansiktssmink,blev inget med de och det klarade av det själva tror jag nog?
så småningom började det ramla in mer och mer folk så började förfesten sättas igång : ) Sampan och bella var de enda som var utklädda av alla oss brudar, och dom var väldigt fina ! men allihopa kom in gratis iaf tror jag, iaf jag.
Vi beställde taxi ner till otten som såklart inte var någon kö där alls typ, men naae jag gillar fasiken inte otten, tjuriga i garderoben speciellt, det är väl de lilla dansgolvet som jag gillar mest, där är det ju bra musik iaf och bra folk!
och dessutom blir det ju vad man gör det till :D men kul var det. Tog taxi hem med sampan och bella mot slutet.

Lördagsmorgonen var seeeeeeg, men sampan och jag gick upp och gick ut och köpte frulle sen gick vi till emma och åt :) så låg jag typ där hela dagen i soffan, halv sov typ. Mot kvällen bar det av att handla mat till middagen, vi åt Taco, jääääätte gott var det :) sen var det fix och styr igen för utgång ;) men denna kväll blev det hugo.mkt mkt mkt mkt fooolk var det, en del utklädda men en del inte, hehe. Vi sjöng singstar och emma och jag körde guitarr hero, hahahah herregud så det gick ;Dmen det var skoj.
Dansade mkt gjorde vi såklart också, några minnesluckor är det allt men hade ändå skitskoj :D bara det att mot slutet gick många hem,så jag var ensam kvar där.. hehe hur nu det kan komma sig.. men jag stod där utanför och vänta ifall jag skulle se någon som jag kände igen.. icke sa nicke, och kallt som inihundan var det. så stod jag och vänta på en taxi, fast jag visste ju inte först om jag skulle våga åka taxi ensam :S, men bättre det tror jag än att jag gick hem...men det var ju as svårt att få tag i en,lite tjuriga taxichaffisar vare allt ..tror jag var där till halv 4 om jag inte minns fel :S  kom fram en kille som hoppade ur en taxi, så kom taxi chaffisen efter och sa; Du slänger inte igen min dörr så däääär !!! :@ IDIOT . hahaha herregud (vilken turk).
så hittade jag mig en taxi iaf, han var jätte snäll :) och han var trött sa han..haha. 
tror mina fötter hade frusit ihjäl, kunde knappt gå från taxin :S läskigt värre.. låg och skakade när jag skulle somna.uschaan
somnade tillslut iaf.

söndagen var rätt seeeeeg..

och nu är det måååndag, går så himla fort, november dessutom, och snart är det jul och sen är det nyåår,  blir lite stressad faktist :S måste ta tag i det här nu, i mig och allt.

lägger upp några bilder sen från helgen.


When you look me in the eyes

söööööööndag

seeeeeeeeeg dag !
men det blir nog så efter tvådagars festande ;)
bara legat och slööat vid tvn idag och ätit goood maat.

helgen har varit riktigt skoj båda dagarna, lägger upp bilder imorgon tror jag :P

die another day.

puss

RSS 2.0