:-)

Idag fyller världens bästa mamma år! Stort grattis till dig, <3.

Underbar dag!

idag var det tamefan vår :D
Var hemma i viken idag, så innan mor åkte och jobba så var vi ute i det härliga vädret och fixade lite med möbler som jag skulle ta in till stan för att ha på balkongen.
Tog en mysig fick på balkongen med mor och jag skojjar inte, det var så underbart varmt och termometern ( som låg i solen) visade 35 grader!!


Åkte in till stan med farmor som sällskap, hon skulle kika efter några skor och jag hämtade upp syrran och vi sen åkte ut till jysk för att köpa en byrå som jag bokat.
Och nu är den uppe! weehooo. men det tog sin lilla stund. Den passade perfekt!


imorn blire jobb :)

godkväll!

11.55

jag ångrar mig gällande vinterbootsen.
För när jag kikade ut i fönstret i morse så var det snö och det håller fortfarande på att snöa. Men visste ju att det skulle börja snöa enligt tidningen men tänkte att det skulle vara snö blandat regn och inte ligga kvar på marken..men joorå!
men när jag kikar i tidningen nu för kommande dagar så ser tisdagen ganska great ut, 11 plus grader med sol/moln. ser vi fram emot!

torsdag

Idag kom systeryster l till stan och plockade upp mig och vi fortsatte mot ingelsta. Vi gick och kikade lite grann och gud vad jag vill shoppa!! men en annan fyller ju år rätt snart så finns en del som skrivs in på önskelistan ;) 

Vi blev lite små hungriga efter en stund så vi tog en liten lunch,satt fint i kistan.
Åkte därefter vidare in mot stan för mer ögonshopping (för min del) och avslutade med en solning .sen åkte hon hem och jag gick till mig.
en trevlig dag med syster, tackar man för :)

sen kom baby hem och jag gjorde bakad potatis med några röror till som vi käkade. mumsigt blev det :)
och nu är han på sen träning men kommer snart hem.




Kände för att ta fram conversen idag, nu när vi går mot ljusare tider och snön håller på att försvinna ( JIPPPIII ) .så tror det är dags att plocka bort vinterbootsen nu.
Känns lite mer vårigt ute med dessa skor på : )




och snart är det helg, det gillas!

pusss

Always till the end of time

Everyday is another chance
 to make you'r Dream
 come true



take me there!


13 mars

I fredags kom mami o papi förbi hem till oss för att hjälpa till med att borra och fixa lite, så att vi ska få upp och ordning på grejer. Efter de forstatte dom upp till storstaden för att besöka nästa dotter. Och leverera ett matbord till systeryster :) Fredagen blev lugn för mig, lite tv tittande av let's dance och därefter film i soffan.

lördagen kom mamma och pappa förbi och hämtade upp mig för att åka vidare hem mot viken. Medan jag satt och kikade på tv i soffan kom min kära syster och frågade snällt eller rättare sagt sa till mig att jag skulle med ut och springa..vet ni vad jag gjorde? följde med henne ut och sprang!! jag sprang! fatta! haha herregud så otränad som jag är.men det gick okej faktiskt, men trodde jag skulle säcka ihop när jag entrade dörren. Kvällen bjöds det på mycket god mat till melodifestivalen.Tycker och tippade faktiskt på att denna låt skulle vinna :)



Idag har mamma och fixat och plockat lite här hemma med lite grejor. Så tog vi en promenad till farmor & farfar för lite prat och så fick jag några prylar av dem :)alltid lika trevligt!

Känner av i hela kroppen idag kan jag säga er,gjorde nog susen den där springturen på kroppen min :D kan inte förstå att jag faktiskt gjorde det. haha

Kvällen har mycket bra som erbjuds på tv, det gillas! Speciellt efterlängtade solsidan :)
detta var min helg!

22.48


hurtful

Hello there!

I måndags kom syster och plockade upp mig här i stan för att åka hem mot vika. På kvällen var det dags för att svettas lite, eller myyycket på step och styrkan.

Igår på förmiddagen gick mamma, pappa o jag en promenad i den underbart sköna solen som strålade för fullt och gav en sån skön värme, vi satte oss utanför huset och solade en stund också :) love it. På eftermiddagen bokade mamma och jag en tid för grymt skön thai-massage, kan verkligen rekomendera det där stället alltså,i viken! skönt, bra och billigt!

Efter att syster och jag flyttade om hemma i viken för några veckor sen med fyra stycken sängar från övervåningen till undervåningen  och tvärtom, så fick jag ont i min lilla rygg,buhu .. inte så skönt. men hoppas det blir bättre nu efter massagen! lite öm är jag allt idag.

Men idag står det storstädning och handling på schemat. wish my luck!

Ha en fin dag i den härliga solen som lyser!
det vankas våår??


Söndag

och därmed är helgen snart över.Den bara svischa förbi!
Så imorgon är det en ny dag,ny vecka och nya tag som gäller.
Helgen har varit lugn och skön,grannarna ;) Emma och Macke var på besök igår och kikade in våran nya lya :)
Annars på dagen tog en en sväng på stan för att köpa borr så vi kan få upp duschdraperi nångång! lite lite jobbigt utan.
Efter det tog jag bussen till söderköping för att kika på när Viken spelade mot Ringarum. såg inte allt för bra ut i början men sen fick viksgrabbarna in 2 mål. good job! Och daniboy skadade sig lagom till jag kom.typiskt :P

Nu dags för att hoppa upp ur soffan och få lite gjort här hemma!
Ha en fin dag :)



Hittade en bild från mars för två år sedan med tjejerna! :) saknar er!

3 mars

Idag gick jag en sväng på stan, var ute efter ett par träningsbyxor/tights som jag så glatt hittade och fick med mig hem! man måste ju vara rätt utrustad.
Fyllde på nagellacks burken med lite våriga färger :)


köpte denna lampa förra veckan, gillar den myyyycket!




tråkiga jag.


Hej hopp!!

Nu är vi inne i mars månad och därmed är det äntligen snart vååååååååår, som jag längtat!
Jag och min pojkvän har då alltså flyttat in till Norrköping. Känns kanonbra än så länge i alla fall.Kommit i skaplig ordning i lägenheten också. Jag försökte mig på att sätta upp gardinstång samt gardiner och det gick väl ganska så okej.
Tog mig en promenix idag för att solen tittade fram, tänkte att jag skulle få på mig lite D-vitamin, men jag fick knappt någon sol på mig för alla dessa höga hus här, skillnad mot landet. haha

Idag när baby kom hem efter jobbet gick vi in till stan för lite ärenden och sen la vi oss i solen, väldigt skönit!
Nu är det soffläge, men TV hade inte så mkt bra att erbjuda idag tyvärr,trååk!


meeeeeer vårsol vill vi ha!


En pissig sak är att vi inte har TV 11.. lite tråkigt tycker jag allt.


RSS 2.0