Syns i dimman ;)

imorse var jag på möte, arbetsförmedlingen.det gick bra, snacka lite och så där :)
kl 9 var jag där så när jag kom hem la jag mig i sängen igen för jag var jäkligt trött och om jag inte fick sova liten stund tror jag inte att ja orkar med kvällen haha.. riktigt skönt var det att få sova 1 och en halv timma :D behövdes ;)
har hjälpt mamma att städa och plocka undan lite skit, nu har jag inget att göra ska käka snart..så jag har fixat lite och sminkat mig, lite tidigt me what the hell ;) är man lite uttråkad så är man.
Ska åka in med bella till stan, till emma vid halv 7 typ sen är det feeeeeeeeest :D

ses i baren hoppas jag, PÅ PALACE BTW!!

PUSs


happy

mitt HM paket kom idag som jag var nere på ICA och hämtade :) och allt var finemang :D
en bikini och ett par espadrillos :)  superfint var det!! beställde några mer grejer men allt kom ju inte samtidigt men då har jag något att vänta på :)

hörs ! nu ska jag åka till stan med paps :)
ha de bra puss




Allt flyter idag ;)

jag satte klockan imorse eller kl 10.30 men ändå så kan jag inte gå upp då..somnar om är skit trött :S jag måste vända på detta snart!
imorgon ska jag upp kl 8 och vet inte riktigt hur det kommer att gå..det får vi la se :D
ikväll ska jag in till norrköping med pappa och se på bio, blir bjudna ..great :) jag är hans kollega ikväll haha. Det blir lite förtäring innan också..ska bli kul och se vad det blir för något!
Allt flyter ska vi se, den är nog rolig eller det hoppas jag iaf ;)

ha en bra dag :)






onsdag idag

idag åkte jag ner med mor på "the city" i vika, gjorde lite ärenden, mötte upp syster lisa som kom från bussen rätt tajmat :)
vi gick in och kikade på valdixi, gick runt och kikade lite och snackade..så var det dags för lunchdags så jag fick rycka in i jobbet ett tag hehe, lite snabbt sådär, men det gick skit bra fick faktiskt än del sålt ..good cicci!
syster var kvar med mig, snällis ! köpte mig en lila jacka/tröja.
fick min efterlängtade lön idag också..great great :)

och vet ni eller, jag fick med mig min syster på en solning, haha lite kors i taket där ;) men nån gång måste ju vara den första sa hon! rätt så rätt gumman lilla :D
hon var så dutttiii ;)
kändes som det var läneg sen för mig nu..sköönt var det och behövdes lite kände jag ;)

tittade på semestersvenskar förut, och vill bara åka till solen & värmen bara meeeer och meeer när jag ser det däär. vore så jäkla unerbart!
Nu kolla ja på Made in sweden, kimpan då lämna ju skiten :O ?

skulle behöva massage nu, har rätt ont i min rygg :S måste fråga mammi!!

inge vettigt på tv nu va ?

snart helg :)

puss


waaaaruuuppp

ONT I RYGGEN,gud vilket tjat det är på määä.......!
har t o m ont i händerna, fasen vad bra boxningen gav, like it! oh yeah.
det där ska jag definitivt göra oftare!

andra avenyn idag rå, ja vad kan man säga om det. greger är en böög! :@ finns väl inte så mkt mer att säga om det. vänta ännu en till vecka på nästa prograam..yeye
tittade lite smått på handbollen också, sverige are winner! wwwwweeyyy :)

var lite uttråkad så sa jag till syrran att vi skulle testa lite kläder om man kanske hittade någonting i garderooben som ligger gömd kanske? hmm.. men kläder hitta vi :)
är ju bara hemma hela dagarna i mjukis i stort sett, det är tråkigt! får ge mig ut på nått imorgon..

nu sitter jag som en hösäck i sängen och tittar på favvo kvällsprogrammet NAVY CIS !

torsdag blir det bio med pappa tror jag :) det ska bli trevligt hihi.
fredag blir till feeest som jag har längtat :D och med vännerna dessutom,länge sen nuu..vad jag har saknat! <3




jag&syster


gOdNaTT



you go girl!

Godeftermiddag!

jag hade väldigt svårt att somna igårkväll,vet inte riktigt vad klockan blev,närmare 2 iaf :S jag hade ganska ont i ryggen innan jag somna så måste nog ha varit det.
men imorse när jag vaknade, OM jag hade ont i ryggen då må jag säga, och inte bara var det ryggen inte, hela kroppen i stort sett,magen känns det i kan jag lova! den där boxningen igår gav lite iaf minsann ;)
körde lite lätt idag med boxningen eftersom jag hade såååååån träningsväärk :P
och nu kom jag nyss in från en promenad ute i det vackra vädret, NOT :( men det var friskt och skönt iaf.
Nu är det nog matlagningsdags, mor och lillasyster kom precis hem.







höörs later!
puss



Ah du vi ses i baren!

Måndag, tisdag timmarna vägrar gå
Onsdag, torsdag det är nånting man väntar på
Ohoowow
Som man räknar ner
Ohooowow
Man tänker inte stanna hemma mer
Ohhheoo

nu vill jag ha helg, eller fredag! :)



work out

idag har jag faktiskt tränat, hemma dock, men det funkar lika bra det :D gjorde några mag och ryggövningar först, sen tog jag fram gummibandet och körde lite armar..sen kom jag på att vi har ju en boxningssäck, så då letade jag fram den och pappa satte upp den i tvättstugan :P så nu har jag boxat lite på den, gud så trött jag blev, skönt att få slå till lite hårt ;) slog så mkt så att jag är alldeles skakig i händerna/fingrarna nu :S ups.
jag älskar verkligen att träna det är ju både kul och bra ;D, är ju lite lat men när jag väl tränar så är det så kul :D skulle vilja börja på någonting kanske boxercise? eller nått liknande .
nu blire dusch sen väntas mat :)






22.48

 

uuh en sån värk i magen jag har haft hela dagen :( buhu inte kul alls.
var väl inget så där jätte bra på tv nu ikväll..har på 4an nån film, X-men 2 tror jag.. sitter och tittar ibland.annars tittar jag runt lite på olika sider med kläder, åh så mkt fint och härliga kläder det finns men man vill ju ha typ allt också :/ hittade dessa mysiga sommarkläder (ovanför) på forever21 :) jag bara längtar till sommaren alltså så ja ryser i kroppen! men den kommer så småningom ;)
tittade runt lite på bloggar om massa hår och hårvårds tips, och nu blev jag sugen på att göra någonting med mitt hååår.. känns lite tråkigt just nu! får väl se om jag tar mig i kragen och gör något åt det.
nog om detta..nu är det kväller och hoppas ni haft en trevlig kväll! ska dra mig till sängs.
puss




tråkväder

SÖndag idag!  och dagarna bara sviiischar förbi...vart försvinner dom?
och vädret är ju inte allt för  roligt just nu heller..vad är detta? regn,grått, skitväder, då kan vi lika gärna ha vår eller helst sommar :)

Fick lite gäster idag, Farmor  & Farfar kom hit och vi har ätit tre-rätters-middag, muuuums!
och mammi gjorde min älskade glasstårta (cheesecake), jag verkligen älskar det,fick det på min födelsedag när jag var liten, varje gång alltså, det var som ett måste för mig då haha. men nu har jag inte fått den på de senaste tiden, fast har ju firat den utomlands 1 gång , måste nog ta tag i det igen haha.
lillis och jag fick ett litet ryck nyss och började flytta/möblera lite i hennes rum, bar upp en bänk och flytta ner dator! vi är experter på att flytta och möblera :P får ju fasiken myror i rumpan av att sitta stilla för länge..så alltid äre nått som måste göras  ;)

ikväll blir det nog soffan eller sängen, om det visas nått bra på tv :)

Puss & Kram


Lördag

igår kom sampan och bella hit vi tittade på Let's Dance, blondis åkte ut..woow!
Snackade och planerade lite smått om kommande events,
Det är ju så att Lina, Bella,Carro och jag fyller ju år ganska nära varandra och snart, så vi tänket väl dra ihop något skojjsigt..ni får vänta och se ;) får bli en liten surprise :D



Gud vilken hemsk natt/morgon jag hade idag usch usch..
verkligen en mardröm men kommer inte ihåg vad jag drömde,
typiskt men det var hemskt iaf :( handlade nått om oss iaf.. men tur att det bara var en dröm.

blev en lugnkväll denna också, var ju lite sugen på att festa i stan..
men ekonomin är ju inte på topp just nu för denna tjeja :( buhuu
blev lite mys med tjejerna då ist :)
bells och jag åkte och handlade lite snacks till kvällen som tillbringades hos mig, så vi tittade på Körslaget,
och Magnus åkte ut, what? jag som gillade hans kör :( så tittade vi lite på bebisar på internet också..så sööta :)
sen droppade sampan, lina och lisa in också :) så kikade vi på Wallander, Mörkret.
 länge sen jag såg den, men den var bra men lite hemsk..usch :(
myspys och trevlig kväll med flicksen :) <3



godnatt, puss







It's Friday..

I'm in love... lalalalalaa

kunde inte sova imorse :S vaknade hela tiden..men det var väl för det väsnades lite här hemma när folket går upp tidigt ( 07.00 )  Jag gick väl upp vid 10 eller nått, åt frulle i min ensamhet, börjar bli rätt trist att vakna upp ensam och vara ensam på dagarna :( nu har jag iaf hängt 2 tvättar, duktigt! städat lite i mitt rum och plockat undan lite.
platta mitt hår och fixade iordning mig lite också känns som det var evigheter sen de med :O har bara varit slapp här hemma på dagarna.. ska nog strax åka ner på viken för att träffa mamsi och handla lite..tänkte passa på att fråga snällt om lite (cider/vin), hihi..sschhhh.
Har faktiskt sökt några jobb idag också..letade som fasen igår nästan hela natten, woow! vill ju ha ett jobb NU, men det finns knappt jobb nu..mest säsongs/sommarjobb som är intressanta eller dugliga åt mig. resten är typ att utbildning krävs och bla bla bla...
jaja turen vänder väl snart för mig :)
guud vad jag tjatar om jobb hela tiden.. men det är de största problemet och behövandet (kommer inte på nått bättre ord) just nu!

have a nice day!
hööörs




wish you were

fin låt




 

I'm still in love with who I wish you were






Onsdag

inte lätt när det är svårt.

nu sitter jag i min säng med min dator, där jag har tillbringat de senaste timmarna eller nästan hela dagen ..nää usch så det låter :S men jag tittade nyss på Sex and the city avsnitt iaf. goodie
har städat mitt rum lite iaf, behövdes veeeerkligen, tränade lite idag också eller gjorde några övningar :) så lite aktiv har jag varit idag i alla fall.. och det slutade med att lisa och jag åt pizza, bra slut på denna dag :D

det är såå himla mycket jag vill göra nu, tittar på resor hela tiden men med denna familj så kommer aldrig nått att bli bestämt :( buhu..för jag vet ju att alla vill, t o m pappa?
jag vill färga mitt hår nu också, kanske inte är dags än men vill görat nuuu....typiskt!
vill göra naglar också eller att syrran gör på mig, typ förstärker dom eller nått sådant..
vill ha ett jobb, men det vill ju alla ..behöver verkligen ett nu :P
men vad behövs då till allt detta typ allt.. peeeeeeengar? och till de måste jag ha ett JOBB. ååh
men nångång ska jag väl få till detta, hoppas på det !!

i helgen är jag sugen på fest, var ett tag sen för mig nu :O men det ska nog fixas till ! ;)


bjussar på en härlig bild <3
saknart




godnatt och sov gott puss



hahah :D

haha nu kom jag på en grej som jag missa och skriva om i helgen..
johanna och jag skulle åka och hyra film på fix, vi ville se Patrik 1,5  så vi leta o leta om den fanns men såg inte.. så johanna gick fram och fråga i kassan..
- Hej, har ni filmen Patrik 1,5  ?
( kommer inte ihåg om han kollade i datorn direkt eller sen.)
-
Naae, det har vi inte.. men vi har Magnus 2,7
- AAa.. okej sa johanna..eller nått  sånt .
seeeeen kom hon på att han skojjade med henne.. hahahha

Vill ha sommar

tittade nyss på andra avenyn..mkt problem, överraskningar, lögner mm och vad jag hatar GREGER den jäveln! haha
men det är ju så spännande och nu är det långt kvar till nästa avnsitt. blää

vad gör jag på dagarna, inte allt för mkt :( måset göra nått åt detta snart.. fast är ju inte allt för enkelt? vill ha ett JOBB.nuuw!
Fast lisa & jag var duktiga idag och åkte o handlade åt papi, så nån nytta gör jag väl iaf (a)
rätt tomt i plånkan också så man kan ju inte göra så mkt då heller :S växer snart fast i sängen min ..OH NO!

vill färga mitt hår också..allt man vill göra i stort sett kostar ju pengar :/ och det är ju rätt dåligt på den fronten med det.

häromdagen så beställde jag lite grejer från H&M :) blev 2 bikinis, ett par skor mm..men de tråkiga är att kommer så sent, leverars typ vecka 8 och vecka 14 :O fast det är ju till sommaren så,  den som väntar på nått gott..
NU vill jag ha sommar!

see yaa

pussis



fabulous








jag e inte bitter

Igår spelade jag badminton med lina, första matchen vare.. och det gick la inte så jäkla bra för mig, otur hade vi typ hela tiden! :@ bleev jäkligt arg på mig själv haha..
nästa gång måste det fan gå bättre, får vänta till näst nästa måndag för linkan är böörta på måndag!
hoppas det går bra för dig med kursen :) riktigt roligt för dig,hihi <3

laddade ner en del filmer igår när jag inet hade nått speciellt för mig, tittade på en igårkväll. The sisterhood traveling pants 2, riktigt bra faktiskt,kom lite tårar ibland!

Åh nu, håller på att leta & söööka jobbbb............alltid lika roligt finns ju så oooootroligt mkt.. NOT!

höres


Robert och Björn är ju för jävla roliga :D speciellt BJÖÖRN !  igår på Idrottsgalan. .





Helgen :)


denna helg har jag tagit det lugnt.. nästa vill jag f f f f f f f f f eeeesta! :Dhoppas det finns någon som är sugen? :)
var till stan en heldag, åkte runt lite ute vid Ingelsta, var till rusta, ONOFF, elgiganten och MAXi. lite ont om cash är det väl men handlade lite iaf :) köpte mi guitar hero, en kjol och lite hårprodukter.
blev lugnt på fredagskvällen var hemma med familjen :) fast nästan alla var ju sjuka så det var väl inte så kul . bara jag slipper bli smittad så är jag nöjd!
igår kväll åkte jag in till söderköping för att hälsa på johanna  som var barnvakt åt Anna, Alva och Fille ;)  vi åt hemmagjorda hamburgare, drack drinkar, spela guitar hero som jag har blivit jätte öm på handleden av, och så tittade vi på en film :) Mr.Deeds, riktigt rolig film faktiskt haha. Tack för en trevlig kväll :)
på hemvägen åkte jag förbi gusum och kolla knutgubbe såg väl lite folk som vad utklädda..skulle hämtat daniel men han var för full så det blev inte så.
blev rätt sent igår för mig så jag tog mig en sovmorgon idag skönt vare!
Lisa och jag städade varandras rum idag, vi kom  på att det är roligare än att städa sitt eget,hehe..jorråå!
Nu sitter jag här och lisa kör lite guitar hero, vi behöver träna påt men vi ska nog klarat galant så småningp,;)







jag sa ju rääh

P Ö S S




what a day

Idag har Lisa och jag fixat med alla våra 20 par jeans som vi har som ligger och gör ingen nytta i påsarna, vi har tagit lite kort och  mixtrat lite, tänkte lägga upp dem på blocket tror jag.. :P
vi har även en barnvagn på blocket också som vi försöker att få såld..då kanske jag kan få lite cash till att köpa ett guitar hero, hihi. blev ju lite sugen på att köpat faktiskt.. veeet man kommer kanske tröttna på det efter ett tag..so what? gör man väl med allt.
Följde med mor ner på viken idag också.. först till auktionsbyrån och lämnade in lite grejer där som vi fick en liten slant för haha.. jaa vi har mkt kläder och grejer som bara ligger här hemma och tar plats! bort med skiten och in med nytt ;)
blev lite fler ärenden gjorda, spelbutiken, ica och tittade in på vårt alternativ som jag köpte lite produkter som jag ska testa (: så vi plockade på oss lite grejs! apoteket var vi också in i och där köptes lite produkter också, bra grejer alltså inget skit här inte ;) haha

jag har faktiskt letat och letat massa jobb..men det är verkligen ont om dääää.. :/ fast jag har sökt 3 jobb iaf :) duktigt av mig,hihi :)

nu sitter jag och tittar runt lite på kläder till vår/sommaren..och kom på att  jag fyller ju år snart, eller inte snart men om 3 månader haha så då kan jag ju önska mig lite sommar/vårkläder till min födelsedag :D och som min syster kom på och sa:
- Du kan ju önska dig en RESA då som vi åker på :D
- YEEEEEEEEEEEEEEES, sa jag..haha :D :D
det blir perfa!

imorgon har jag planerat en trip till stan, får se om det blir med syster/systrar eller utan hehe..det märks ;)
tänkte åka runt lite och checka affärerna ute vid ingelsta och de. så det blir nog kul :) får komma ut lite från hemmet också hööh.

Mina tjejer åker på kryssning ihelgen också..hoppas ni får skoj :) blev inget för mig :/ lite tråk...
hoppas det blir fler gånger ;)

vi höörs ! PUSS



Jag vill ...




Jag tittade på programet Semestersvenskar som började idag...åååh gud så frestad jag blir.. jag vill jag viiiiiiiiiilll åka utomlands till solen och väärmen. Jag satt faktiskt med syster idag och tittade på resor  runt maj nångång tänkte vi, vore nått..:)
tittar nu på made in sweden som också börja idag med idol juryn! var väl höm.. sådär..de verkar så arga & sura :S gillar semestersvenskar bättre :P

idag var jag hemma själv på dagen och sotarn kom och hälsade på, så jag lagade/gjorde lite mat till familjen medans han fixa & trixa ;) 
sen  tog jag mig en promenad ner till viken och mötte då syster som var på väg hem från bussen :) jag skulle gå förbi bibban och lämna tillbaka filmen vi hyrde då hänka hon dit, men inte längre :O jag gick ner till jobbet för att hälsa på och snacka lite skit :P
när jag kom hem så åt lisa och jag kycklingsalladen jag hade gjort, MMMM så gott det var :)
sen så...hmm.. åkte syster & jag och handlade lite, känner mig som en riktigt hemmafru haha :P blir väl så när man inte har så mkt annat att göra .

jag måste söka jobb!

vi hörs :) PUSS





tisdag

är vi syskon?

___
just nu sitter jag och tittar på nått konstigt program, Exrema kroppsskulpturer...
de hänger upp sig själva i sin egen ut, sjukt äre :S men ändå häftigt att titta på! 
 
idag har det inte hänt så mkt, sover så länge på dagen :/ skönt är det ju men dagen går så fort då..
solat har jag gjort idag iaf och lagade mat till familjen :) lax, potatis och kall sås. muuums är det !!
Började rensa lite bland mina alla papper som jag har sparat (jag sparar allt) det är så roligt man hittar ju massa gammalt roligt :D

sampan kom hit en sväng skrev ut en bild, och så tittade vi på andra avenyn som började idag också :) men låångt kvar till nästa avsnitt nu juu..

imorgon blir jag ensam hemma ett tag..hum vad ska jag hitta på då? får se, söka lite jobb kanske?..

godnatt
PUSS





My room





måååndag 12 januari

som klockan precis slog om till Tisdag 13 januari ....

tog en rejääl sovmorgon vettni, gick upp vid halv 2 tror jag? sköönit.
efter de åkte mor till jobbet och resten av familjen kom hem från staaden, så syster höna och jag tog en lång promenix :) på hemvägen gick vi in på bibban en sväng, vi var törstiga ÅH gud vad vi drack, men det luktade öl på toan :S bläää!! lånade en bok också, not me men hön!
efter promenaden åkte vi alla ner och handlade lite food till hemmet..tomt i kylskåpet!  vi handlade kyckling som var tänkt att ha till middag men nej nej slutade med att vi åkte och handlade pizza/kebabrulle haha knäppa.. men gott vare : )

Innan jag skulle åka iväg på badminton trääning fick lisa för sig att hon ville möblera om mitt rum.. och visst, kul med lite ändring ;) så det fixade vi med och flyttade allting, garderoben, bänken, tvn och sängen. så nu är det ändrat : ) lite bättre avstånd från tvn nu, satt lite lite för nära förut ;)

och ikväll har jag varit på badminton, lina och jag var riktigt taggade ;) typiskt när vi vann en match så var det "bara" träning.haha glada blev vi iaf :D
men vi tart nästa gång med ;)

Nu ser jag på film, Angel

godnatt och sov gott :)
pusss

Bra helg


I fredags åkte jag in till stan med syster och dani, vi tittade på bio, nya Wallander filmen Hämden. Den var riktigt bra, värd att se! jag vill se den igen haha :)
efter bion åkte vi till akuten för att farmor var där :( vi lämnade lite mat till henne, hon hade varit där flera timmar utan mat,buhu.. tror hon blev glad att vi kom iaf :) det var lite jobbigt. . men nu är hon hemma och mår hon bra! sjukhus är ju inte det roligaste stället att va på :/
Lördags morgonen blev sovmorgon för mig, runt halv 1 åkte jag ner på vika med little Lis för att kolla in rean på valdixi ;) köpte mig en t-shirt ( :
senare på eftermiddagen följde lisa och jag med pappa ut till tryserum ( j.wigren) för att se på när grabbarna körde på isen, men det var lite problem med bilen så vi tog våran bil och körde några runder,haha riktigt skoj :D
   
M
ot kvällningen åkte jag med Lina och sampan till Lisa där Carolin var, vi körde rock band som är skit skoj ;D men jag är inte riktigt haj på trummorna, kör gitarren ist ;) blev lite dricka och rätt mkt skratt :D :D åt blötfisen haha så kul man kan ha åt en sån sak!!
framåt 11 åkte vi ner till melkes, där vi såg en vinglande sara på vägen ner ;) haha
det var bartömning på melkes och det är väl klart man ska passa på när det är i vika, höhö. trevlig kväll med mkt mkt folk, snåla viks-folk hahah näädå, det var roligt :)
klockrenast var iaf PURJOLÖKEN, haha typiskt lina :D

tack hörrni !! :)


Nu A Lot Like Love!


8 januari

idag blev det städ och tränar dag!
städade först hela huset, eller dammsöög alla rummen,plockade bort kulor, glitter och ljus från granen och slängde ut julen nu :D
Laddade ner lite dance music så jag kunde göra lite övningar hehe, körde lite sit ups, armhävningar mm :P lite jobbigt sisådär!
snart drar ju badmintonen igång som Lina och jag ska köra på igen ;) ska bli riktigt roligt!! jävlar vad vi ska kämpa ;)
morsan snacka om styrka & step ska dra igång snart.. så man kanske ska börja med det också? vi får se hehe .
nu jävlar ska det hända nått här för määh!

ha de fint :)
hörs pussss
___

What do I gotta do to make you care?

Are we Human

Idag har jag jobbat 10-18 och det var väldigt dött må jag säga.
Tänk om det vore sånna dagar som vi jul och nyår nästan jämt? men viken är ju viken hehe.
pappa har fått en lånbil för hans är inne på reperation..oh vilken seg hög vi fick..haha närå men slö är han allt!
jag fick prov köra den till jobbet : ) den är ändå sköön.. nya V70, röd dessutom hehe. vi ska ha den i mer än en vecka!!
volvo v70 är nog de skönaste bilen jag har kört..dom är såå mjuka och härliga att köra, haha så knäpp jag är men så äre ;)

Tittade nyss på Grammisgalan och bästa låten blev EMDs Jennie let me love you, gud såå sööööta dom är :) :) my boys hihi bra val people!

idag känner jag av lite träningsvärk sen simningen tror jag, hehe.. men gud så skönt det var att simma!
nu sitter jag här i min säng med min lilla isbjörn till kisse, så knäpp den där katten :D
lite massage skulle inte skada ? :)

trevlig kväll : )
puss

Borde görat oftare!

Idag åkte jag in till Norrköpings Badhus med mamma och mia :)  jätte länge sen jag var där sist :O
Först simmade vi motionssim 800 m tror jag det blev,jobbigt värre haha. sen bubblade vi det var skit skööönt, efter de simmade vi några längder till sen gick vi in och satte oss i bastun och det var också as länge sen jag gjorde, basta alltså..sånt här gör jag för sällan... sen la jag mig i solariumet och de var skönt också :) bara haft det skönt idag ,ihhihi..och som sagt det här gör vi banne mig för sällan,det är så underbart skönt!
sen åkte vi och käkade på en Grekisk Restaurang som ligger vid syrrans nya område :D GOTT, först förrätt nybakat bröd med tzatsiki,jammi.. sen käkade jag fläskfilé, färsk friterad potatis med bearniesås :) :) vi åt där för 6 år sen kanske?hehe
den här dagen har varit jättebra =)
1 gång i månaden sa vi va?
när vi satt på den grekiska så sa mamma att vi måste åka till grekland igen!!! så nu ska vi titta på resor :):)

     

God kväll :)

5 januari

Idag har jag varit en sväng till stan med little syster :)
Vi gick runt och tittade lite på rean, men nono fanns ingenting, bara tråk grejjer typ!

Köpte en foundation hos big sis iaf och en svart big t-shirt :D
sis L hittade lite på rean iaf, tro de eller ej men en  lila HOODtröja, ( mamma blir gaaaalen) haha
för hon har ju redan ett antal sådanna, 10? nästan iaf.
Kom hem fick mat av mor :) och nu är det redan kväller..fort gåre!

_____________





Oh it tears me up
I try to hold on, but it hurts too much
I try to forgive, but it's not enough to make it all okay






23.06

söndag slappdag! jajamensan det är var det är..
Har bara tittat på tv och film hela dagen, har städat mitt rum lite också.
Kollade nyss på filmen Daredevil, riktigt bra movie men the hot guy Affleck.
Imorgon blir det nog en liten runda till norrköping med sis : )
nattinatti people puss


Lördagen - hugo

gud vad jag sover länge på dagarna S: skönt är det ju men dagarna försvinner så fort då:/
Tog en låång promenad med mams och paps :) det känns i kroppen när man inte är så van ;)

framåt kvällen blev det lite fel ledsen och besviken,men det löste sig till slut så jag  tog mig i kragen bestämnde att jag skulle åka in til stan,Vid 9  på kvällen åkte jag in till syster,fick se nya lägenheten med boysen, där sis, chris, tove och daniel var :) Fin och stoor lägenhet!
Lugn och skön förfest, visade lek/drickspelet som vi ( jaja inte jag är med på typ) brukade köra, Crazy tärning
Framåt  halv 2 tog vi oss till bilen och körde ner till Hugo, ingen kööö när vi  kom..haha what :O träffade på tjejerna och några boys där ute :)
Hade riktigt roligt för att ha varit nykter faktiskt :)
haha gud vad konstigt folk det  finns egentligen...

Träffade på Mårten på MAX, faan ser han jämt nuförtiden :D alltid lika rolig :)
 och jag var på MAX för andra gången på den kvällen, fick lite rabatt också dessutom.hihi snällt :)

Blev några roliga och förvånande händelser igår ,hihi
Var hemma vid strax innan halv 5,ojoj. Oscar och Dani skulle ju såklart käka på MAX innan vi åkte hem ;) Kallt som tusen var det ju ute också..fiiiiffaaaan -10 ?! brrr.. Nu kommer vintern!

Länge sen jag var ute i stan faktiskt och det blir fan extra kul när man inte går ut så ofta.. men nu vill jag ut igen :)

Tack för kvällen iaf :)
Puss


2009

och redan 3 januari .. haha

Nyår blev först middag hos matilda med tjejerna, hannes och gabbe. Trerätters middag, skit gott :) mätt och belåten kan man lugnt säga! Drack, snackade och smaskade på godis och meloner :) jätte mysigt och trevligt.
vi tjuvstartade och smällde några smällare eller vad man ska kalla dom :P
Klockan började närma sig 23.00 så vi drog vidare till wigren där det var full fart med fest och fullt med folk,strax innan kl slog 12 drog folket ut för att fira tolvslaget och se raketerna, vi gjorde en egen raket också ;)
vi tjejer var väl lite sega med drickandet så Carro, Sampan och jag drog hem vid typ 1, till mig medans de andra åkte hem. Drog fram madrasser och låg och snackade till hm.. 5 kanske? oo det började ströömma in folk vi var tydligen först hem..haha men så kan det va.
Det var iaf ett bra nyår, och detta året ska bli ännu bättre =)
år 2008 var jätte bra fast vissa dåliga tider också :/
var  ju i England och reste ju med mina vänner till Bulgarien( fast jag var lite halv sådär sjuk )
2008 kan man säga var ett jädra fest år :D och det ska vi fortsätta mig, helt klart! 
Jag är iaf glad att jag har mina vänner och vi har haft det så himla roligt och kommer ha det i fortsättningen! <3

Några nyårslöften har jag väl, men får väl se om jag kommer hålla dom :P

puss 

RSS 2.0