weekend

På fredagskvällen blev det att hyra film och köpa godis och sedan film´mys hos bells :) Carro, Lisa, Lina Bells o jag tittade på weeding daze? den var inte så jävla bra faktist :/ det va tråkgit!
vi fick lite info om simp <3 som ligger på sjukhuset :( med ett brutet ben...:/
sen  åkte vi hem rätt skapligt, för vi var rätt trötta och skulle upp tidigt morgonen efter.

lördagsmorgonen bar det av åt Norrköping med Bella och hennes syster felicia, eller morgon o morgon det var vid halv 12 hehe.
men vårat ärende som vi hade var att växla pengar :) snart äre dags ;) men vi gick en sväng på stan också!
Inhanlades lite iaf som , en svart top/tunika brun-utan-sol, måste påbättras lite nu innan vi åker iväg på våran resa=)

kvällen blev en lite spontankväll, kan man nog kalla det. Bella, Carro, Lina och jag åkte till Timan där det skulle va en lite "fest" trodde vi, haha men det var typ grabbkväll, med öl, data och tv-spel. sedan blev de tlite bråk :S I dont know why! men några drog vidare, inklusive vi tjejer. tog en liten runda i viken och tittade till davidssons som va ca 3 folk? ha ha ha haaaaa 
vi stannade mitt ivägen för att vi inte riktigt visste vart vi skulle ta vägen, haha ( fick till det dä lite)
men tillslut blev det att alla typ dela på sig och drog hem o titta på film! lite konstigt kväll men rolig ändå :) 

behöver du sällskap? 20 spänn ??:D 



och idag sov jag lääääääänge, gud så skönt det va :)
har varit lite duktigt idag också faktist, de ni moahah.. nä men har hjälpt pappa ute i trädgården med att trimma medans han klippte gräset :)
har rensat min garderob också, gud så mkt kläder man har som man inte använder eller som man inte använt på fler år :S  men nu är de borta!

Nuu tittar jag på en prinsessas dagbok 2, gammal goding :)

kanske blir o packa lite sen också, har ju redan börjat ;)

Fredag :)

Väcktes kl halv 9 av min underbara fast jobbiga katt som ska hoppa upp i sängen på en och pipa som en lite bebis, men skulle ändå upp kl 9 så låg o trynade lite tills  ja skulle upp =)
käkade frulle titta lite på tv, satte på mig kläderna sen for jag iväg mot församlingshemmet som jag inte varit på as länge, gud vilka minnen man har därifrån :( <3
Kändes fasen skönt att gå upp tidigt idag, hunnit med mkt :D
men iaf, väl på församlingeshemmet trffade jag bellsibub, samt annika o ingela pling :) sedan kom Lisa , Lina och Carolin dit. Vi skulle nämligen trycka våra snygga tröjor,tog ju ett tag innan vi kom på vad det skulle stå på, hur och vilken färg mm.. men tillslut kom vi påt:D och jag skojar inte, gud så SNYGGT det blev alltså :P tog ca 3 timmar för oss! men gud vilket bra team vi är tjejer!!! bella var en klippa på att trycka bokstäverna ;)
Väl efter det åkte ja hem, men ringde pappi för att se vart han höll hus..så fick ja vända och åka till Farmor , för hon fyllde ju år , GRATTIS :) så fikade lite där o snacka..sen hemåt!

har varit lite duktigt idag också, städat mitt rum , och damsugit lite i huset o fixat tvärren ;)

och Doktorn ringde idag också för att lämna besked ...eh läkarspråk är ju inte så lätt haha nä men streptokocker grupp G var det jag hade iaf..( ingen riktigt koll påt) men en typ av halsfluss , så jag ska fortsätta att äta penicillinet kåvepenin, och om jag blir sämre till Måndag så kan det vara körtelfeber. men som det ser ut nu så verkar det inte som det, ..för jag blir ju bara bättre och bättre :) :)  tummen upp !

och nu minsann så harjag satt upp mina tavlor som har väntat så länge att bli upp hängda haha, så nu sitter dom fint på väggen ;) ska säga er att det var en jäkla peesch att få upp dom , blev helt slut efteråt haha!

nu så typiskt missa jag One tree hill ( gamla avsnitt) som jag börjat titta på igen..ändrad tid idag! bad...

ikväll blir det antagligen filmmys med tjejerna :) hyra film kanske?


work at thuesday ? !

dreaming
puss&kram


Snart sååå :) :)

Vädret ser strålande ut :D



Idag är det precis 1 vecka kvar innan vi åker till Bulgarien igen :D
( som det ser ut nu hur jag känner mig så får jag nog hänga med)
Gud så himla roligt vi kommer att ha, hoppas jag   har längtat som ett as efter denna underbara upplevelse!
Titta bara på hur vädret ser och KOMMER se ut när vi åker och är där :P

Godförmiddag

dagen/morgonen började med att ja gick upp vid halv 11, in i duschen, kändes som det var länge sen hehe..har typ inte orkat göra nått nu de närmaste dagarna som varit.
innan dusch tog jag min penicillintablett som ja måste göra 1/2 - 1 timma innan frullen, mkt att hålla reda på med tid och mat med penicillinen :/ huuh..men jag är ju van, har käkat ca 5 kurer detta halv år.
till frulle satt jag och tittade på Mc Leods döttrar, som jag har följt ganska länge nu... och idag var det inte roligt avsnitt, buhu blev många tårar :(

sen satte jag mig här vid min lilla kompis :) tittade på lite youtube klipp, kom även massa tårar däär ..usch :( tänker på så mkt annat när man hör sorglig musik, blä ...
Varit ensam hemma hela förmiddagen, men så kom mor hem nu, och visst fan var det gnäll nästan direkt, eller tjat mera...fattar inte att hon orkar asså.. men men


en annan sak, bara 7 dagar kvar!!! hoppas för  mig också.

så vad händer idag för lilla mig ? :S no idea...

have a nice day anyway (:

Då börjar vi

kan börja med att säga att jag har blivit S J U K igen...och typiskt så ska jag bli det nu, precis innan vi ska åka iväg till Sunny Beach som jag har längtat till så förbannat mkt :(
Vi var där förra året och tror ni inte jag var sjuk då innan också eller? JO självklart.. och dessutom blev jag sjuk där nere också, fick ligga på sjukhuset ..jaa den historien har de flesta redan hört.
men de jag vill säga är att om jag inte blir frisk och jar fått den där jävla sjukdomen körtelfeber så vet jag inte vad jag göör! :( :( :(

så idag har jag inte gjort något speciellt...legat i sängen bara , tittat på lite tv och filmer! och typiskt så har vädret blivit piss  också, bara regnar o regnar hela tiden ..kan det bli bättre?

Åh jag bara önskar att jag blir frisk snart ..både för min korpp och hälsa och så jag kan få åka iväg med mina underbara vänner och ha så jäkla kul <3

Kan säga en positiv sak iaf att jag känner mig bättre idag än igår iaf :)

nu ska jag väl gå och se om det är nått bra på tv eller så blir det en film...

PKNIS. cc


Säger som B...

Jag kunde inte hålla mig från att skaffa mig en blogg, eftersom jag kollar så många andra bloggar kan jag lika gärna skaffa mig en egen :) men vi får väl se hur detta kommer att gå!

känner mig inte riktigt hemma här än med hur allt funkar ..hehe..men ska nog lära mig :P

men nu är jag här iaf :D


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0