Solig Lördag

fint väder idag, man blir så glaaaa av det :D älskart!

snart ska jag åka in till Norköping och då blire party party !!
Ha en nice lööördagkväll :)
seee yaaahhh

helluluuu

har inte suttit vid datorn på hela dagen (a) hihi kors i taket cecilia ;)
jag är så duttiii,hihi
vaknade kl 10.00 gick upp o käka frullebulle, sen åkte jag ner på vika och gjorde "stan" med mamma :) handlade mat på 2 olika mataffärer, kikade in på kupan och blomsteraffären och så tog mamsi och jag en fika på Lilla blå mysigt:)
ÅH vädret börjar gå åt rätt håll,wiiiiee..jag tyckte det inte alls var så kallt idag och solen tittade fram..me like :D

Nu ska jag strax äta när paps och lis kommit hem sen ska jag åka med bells, Sampan och Lisa ner till västervik för att träffa carolin och titta på bio,myspys :)
ha en bra fredagkväll
pusss från mig




kl 20.04

Godkväll gott folk!
nu inväntas en nybakad kladdkaka som lillasyster har gjort, mums på den!
idag har inte gjorts så mkt städat lite som vanligt ..hum.
är ett väldigt behov av att ha ett jobb nu? mhm!!! :S :S letar som en galning men finns inte mkt att erbjuda,suck :(
nu blir det att titta på television en del bra program nu faktiskt.
mitt helvetes skit problem med min hud/läppar har inte försvunnit än :(

imorgon ska jag åka med flicksen ner till carolin i västervik så ska vi titta på bio,mysigt hihi<3 :)
och på lördag blir det norrköping mary kay party och utgång :)
riktigt rolig helg att se fram emot! :)

see yaa. puss





Godförmiddag

är det för mig iaf :D
vaknade vid 10 kände att jag ville upp skapligt så inte dagen försvinner iväg bara.
har varit ute och gått nu också, fast det var mulet och nästan regnade när jag gick och NU passar solen på att visa sig, taskigt! men härligt med sol:) hoppas snön smälter bort så det kan bli vår nuuuuuuu.
är ensam hemma idag också fast till kl 4 bara då mor och troligtvis syster kommer.
Har fått två uppdrag från big sis, så ska vi se hur det går för mig hehe. har något att göra då iaf än att bara ingenting!
sitter och tittar igenom massa bilder på datorn, hittade bilderna från Italien :) därför bjussar jag på en bild på Sara och mig, ja ni ser ju vart det är ;)
saknar den tiden <3 riktigt roligt hade vi.







Onsdag

hejhopp!
nu har jag fixat och trixat lite med bloggen..men är inte riktigt hajj påt än,massa finesser och detaljer man kan ändra. men detta får duga ett tag! :)
nu är jag ensam hemma hela dagen till kl 21, och vad ska jag hitta på?
lilla systeryster kom hem vid 2 från skolan men så skjutsade jag iväg henne till bussen nu igen :( mamsi o papsi jobbar.
bara jag hemma med kissarna förstås, men är ju inte så mkt att prata med men mysigt iaf :)
Nu ska jag nog ta och laga mat eller värma mat för den delen ;)
bells hjälpte mig att skaffa Spotify så nu har jag det kirrat, skit bra verkligen :D tack hehe !
typiskt nu när jag börjar bli frisk så ska någonting annat kråångla för mig!!! nu har blåsorna på läppen kommit igen :S WHY? vad har jag gjort nu..fattar inte alltså. :( hatar det här.men får hoppas att det ej varar länge.

hörrs
PUSS


Norrlandssemester!

Lite update om helgen och minisemestern!

fredag.
jag åkte bussen 08.05 från vika in till norrköping ..gud så länge sen jag åkte buss :S jag gick hem till systeryster M,för bussen till sthlm gick inte förrän 10.25 så vi gick och handlade lite matsäck, tidningar mm till resan :)
jag trodde inte det var många som åkte swebuss, fast det var ju iofs fredag men ändå..massa folk var det fick typ vänta på en till buss för vi var för många. och den bussen som vi inte fick gå på gick bara till nyköping? då trodde man ju den vi fick skulle inte gå in i nyköping utan direkt till stockholm..men nae vi åkte in där vettu..nån jäkel som inte lyssnade säkert!!
bussresan gick suveränt vi hade dock 2 pratkvarnar sätet framför oss..vi som var inte trötta och tänkte,ÅH sova på bussen! hmm..
väl framme i Stockholm,skööönt var min första tanke. men det var inte så skönt som jag tänkt mig haha. vi hade ju en del packning och tjocka jäkla vinterjackor som tog kål på en! inget bra shopping tips!! varning.
men hittade iaf rätt bra i sthlm känner mig ju inte direkt som hemma där..hah men det gick skit bra :D vi klarade oss galant.
shoppade ett par svarta high heels från dinsko och en vit/ljusblå kjol från monki,blev inte rea för min del men syster hittade en del fynd, ett par tröjor på monki för 20-40 kr! vilka kap alltså!
det räckte för min del och energin tog slut efter 2 timmar :P inte likt mig..men skyller på jackan och packningen;)


vi behövde en liten paus, så vi tog en fika :)
en kl 15 så ringde paps och sa att han var klar och vi var redo att lämna shoppingen för att dra iväg med släkten :)så vi hoppade in i bilen och for iväääg :P
   
gottigotti i bilen

Klockan 18 var i framme hos moster maud och kalle för middag :) där var också mormor och kusin med familj!
Vi åt jätte god mat,potatisgratäng, kött och sallad, fruktsallad och glass till efterrätt. och så blev tittade vi på Lets dance.
  
Hugo & Tuva :)
innan vi åkte hem till mormor där vi sov så åkte vi ner på stan en sväng för att kolla läget om det var nått drag påt..hmm njae rätt dött :( hehe kanske var lite för tidigt eller så var det inge partytime.

lördag
Jag och mina systrar sov hos mormor alltid lika mysigt fast 3 systrar i ett och samma rum kan ryka ihop? haha men det funkade skapligt :D
Kussenkicki kom förbi på förrmiddagen för att få med oss en sväng på stan, och de tackar vi inte nej till :)
fast min ekonomi är ju inte den bästa nu :(buhu..så blev inte nått shoppat för mig, fast hittade liite små grejer som 2 nagelack för 20 kr :)
vi åkte runt där lite överallt till Eriks hjälpen,E-center,Dollar mm. tills kl blev 4 då vi skulle åka och äta hos andra moster och kusin bodells :)
riktigt god mat där också och till efterrätt blev det glass med varma pärpn, första gången jag åt det.Gott vare :D
kl 8 var det ju Melodifestivalen så vi åkte hem till kristin och tittade på mellon käkade snacks och film där. Gillar inte riktigt det nya med melodifestivalen hur man röstar och såå... men det var bra att E.M.D och Molly gick vidare..fast tyckte Velvets låt var bra men INTE BWOs låt  :@
Vi tittade på filmen Hot chic också..vilken film haha!
Gud så mkt snöö det var där uppe alltså..har jag missat att berätta haha.
   

söndag
Vi följde med mamma och moster Anette på stan igen :)
på E-center igår så pratade en telefonförsäljare med mig och lis, de var från telenor.de försökte lura på mig ett abonemang..men jag sa att jag hade ett redan.- Men du kan ha ett på sidan av, och ringa till din mamma o pappa med de, WHY? haha.. varför ska man ha 2 för? jävla idiot..höhö mig lurar ingen!  men han kände en från norrköping iaf ..haha lite kul.
och när vi åkte dit igen denna dag så stod det ännu en till telefonförsäljare fast från 3 såklart ska de försöka med mig igen..varför mig för ?:S fast han var snygg..synd att jag dissarn haha.fast pratade lite med han ;)
och tror ni inte att telenorkillen var där igen.. ändå att jag gick på andra sidan om han så gick han mot oss när vi gick förbi..:@ :P ny dag idag! :D sa han och försöktr med mig..haha aldrig!
mormor mådde inte så bra idag :( de åkte in till sjukhuset med henne för att ta prover mm.. men hon kom hem och sov.



måndag
vaknade upp hos mormor och väcktes av att en jäkel som ringde fel, hooooooon kan ju ifaaan nte ringa på morgonen och väcka mig :Ojävla k*rring!! hah..arg blev jag.
mormor åkte till sjukhuset på morgonen igen för att kolla..men när hon kom hem var det inget fel :) mådde mkt bättre då.:):)
vi käkade frukost sen satte vi oss i bilen för en liten resa på ca 5 timmar i en bil fullpackad och 5 pers. (y) men det gick la super!  när vi åkt en lite bit ringde pap till sin bror för att höra om de var hemma (i sthlm) men de var ungefär 5 min ifrån oss..haha så jäkla komiskt,så vi stannade på en mack för att snacka lite :)
denna helg blev en stor släkt träff :D allihop på samma helg typ.goodiie
jag sov typ hela vägen sen tills jag vakna när vi skulle stanna och käka någonstans i stockholm..men nae blev inte där, Järna blev det. supermysig restaurang..eller nae ett ok värdshus haha. maten var god iaf :)
kom hem runt kl 6 tror jag..då var det bara att packa upp och ladda inför Badmintonen kl 8..
Tror det eller ej men linkan och jag vann :D woohooo glada blev vi iaf :) :)  good work!
Då kunde jag somna gott iaf hihi
     


torsdagtorsdagtorsdag

nu är jag alone at home, mamma pappa och lisa åkte kl7 imorseeee!! up to stockholm and söderhamn.dit jag ska åka imorgon med syster M, först en liten tripp till sthlm där vi ska kolla runt lite och kanske shoppa nått (a) sen vänta på pappa som vi med han drar vidare till s-hamn, till släktingarna.Länge sen sist :( men det ska bli kul:) :) :)
ja vad har jag gjort idag,städat nästan hela huset så jag har varit lite duktig iaf :)
ätit lite mellanmål idag också faktiskt,haha. och nu äter jag mat, blev lasagne. ( konstig stavning :S )
nu har jag hostat i 2 veckor ( fast är betydligt bättre nu) och är fortfarande förkyld,när ska detta sluta är ju stora frågan?
geeewd så blek man ha BLITT,gaahh..spöke? men blir la så när man har varit/ är sjuk tråkigt noog..är nog inge bra ide o sola då..som mamma säger,bäst att lyssna :)
men snart så är ju våren här och det gillar vi s å å å å otroligt mycket : ) då får man passa på att få lite vårsol  på sig! :D
ikväll blir det nog att sova tidigt upp kl 7 imöööra..
för imorn blire buss till norrköping,swebuss till sthlm och bil till söderhamn..ett jääkla åkande blire allt ;)
så jag kommer vara borta i helgen, hoppas ni får en trevlig o bra helg så hörs vi när jag kommer hem : hihi
puss & kram

    




Tänk om...



Det finns så himla mycket och fina vårkläder,gillar speciellt kläderna på Monki, dom är så söta och vår-somriga :)
tänk om man bara vann massa massa pengar så man kunde slänga ut nästan alla kläder ur garderoben och in med nya, då skulle jag bli glad,hihi. men det är väl säkert inte bara jag som skulle bli det? :)




Utmanad

jag blev utmanad av matilda,
Ska vi se vad det blir för bild... :P har ju inte alla mina bilder på denna dator men en del har jag så ska väl kunna hitta någon ;) .
okej man ska gå till mina bilder, sen sjätte mappen och den sjätte bilden.





Och det blev denna!!
Visfestivalen 2008 med Carolin och Johanna på bild :Dhärlig sommarpartybild
Gud vad jag saknar SOOMMMAREN nu :)
Nu utmanar jag er;
Bella
Carro
Lisa
Emma
Maria
Lisa

Alla Hjärtans Dag :)

Idag är det alla hjärtans dag!

Happy Valentine's Day :)
ikväll blir det mys med mina bäääässta och mina dejter ;)
Vi ska äta jääätte god mat och bara ha det mys,ser fram emot det hihi.
Hoppas ni andra får en bra valentine's day




Igår jobbade jag hela dagen från 12-18,skönt att få komma igång lite nu o göra något,blir ju att ja bara är hemma annars, fast har ju varit sjuk nu ett tag men är på bättringsvägen är ju dock fortfarande lite förkyld det släpper ju aldrig :Sjaja snart så!! Var med tjejerna igår kväll,blev en sväng ner till pizzerian sen drog vi en runda med bmw'n som fick en rejääl runda ;) riktigt roligt och guud vad vi skrattade eller garvade rent ut sagt :D skit bra dag!
Idag har jag jobbat från 10-14 och det har varit en del paketinslagningar kan jag säga..men det är ju trotts allt alla hjärtans dag idag många snälla här!
jag som ville hade önskat att ett blombud som var skickat hem till mig när jag kom hem :( haha
och ikväll blir det mys :)
vi sees
Puss & Kram På Alla Hjärtans Dag













12e

vilken lättnad :O
mina öronlock släppte för en stund sedan, då har jag då haft lock i flera dagar :S har varit typ halft döööv, men tror ni inte det kom tillbaka nu eller? JO minsann :( får väl chilla läget.
GODNATT

jäkla
 fin
låt



lyssna och njut!



tisdag 10 februari

gick upp skapligt tidigt idag för att vara mig och lite sjuk!
åkte ut till Lina en sväng på förmiddagen, bella fick sina naglar gjorde och jag tittade på :P blev en del snack också ;)
skönt det känns att ha gjort något på förmiddagen, dagen blir ju lite längre dåå..annars har dagen gått så fort..va det känns iaf!
släppte av bella hos sin mormor på lunch och jag åkte hem till pappa där jag fick lunch :)
fick ett ryck av att det kändes skitigt i mitt rum...så tog fram trasan och dammsugaren och börja städa! gick skit bra fast blev rätt trött efter detta så jag la mig i soffan och läste Sofis Mode, åh gud vad man blir inspirerad och vill bara ut och shooooopppppppaaaaa!!!!!
hittade massor fina vår kläder och skoor som jag lagt i en "önske-shoppings-lista" . men det är rätt så svårt när man är utan jobb att skaffa sig detta :( f*ck

thats my day.



too much Black (make-up) for her, but she is cool-girl

puss


HOST HOST SNORIGT

så jävla förkyld som jag är nu har jag nog aldrig varit, eller knappt vad jag kan minnas :S
hostar inte lika mkt nu men näsan är helt otrolig, rinner hela tiden,svider och jag känner ingen smak av maten jag äter ..:(
denna natt/morgon var inge vidare rolig.
men jag hade riktigt trevligt igår iaf, åkte först in till stan med familjen för att hälsa på syster och kolla hennes nya lokal på jobbet :) mysig fin liten lokal!
sen åkte vi hem då vare först meningen att vi hela familjen skulle käka på davidssons men big sis hoppa ur drog till stan igen fast lite senare. men så fick vi ner bella och hennes mam o pap ist :) så vi käkade och bowlade sedan, jag kom 2a ;) och lillskiten vann!
sen åkte bella och jag vidare till lisa lenpers place där tjejerna var så kollade vi på melodifestivalen lite sen mastermind, den bästa och den mest spännande wallander film tro rjag nog!

Idag har jag bara legat i sängen kände att det var skönast :) gick upp o kkäka frulle och nyss mat och nu ner i sängen igen :P
detta jävla väder, hatar det :(

Godkväll!


Very Nice Friday

åkte till bella en sväng där vi spelade gammalt  hedligt super nitendo :D riktigt skoj, kommer så väl ihåg nästan alla banor ju haha.
sen åkte vi och tittade på innebandy,där vi träffa sampan, carro o lisa och linkan kom vartefter :) lite snack blev det lite smått planering om nästa helg ;)
viken förlorade rätt stort :( synd där!
efter innebandyn åkte jag till anton, där lina och anna var :) dom drack vin mm,jag vatten heh. blev massa snack om allt möjligt, alltid lika trevligt!
de forsatte mot davidssons där de fick skjuts av mig dit, hah såå långt äre ju. jag åkte hemåt! känner mig ju lite smått "sjuk" hostan vill ju inte riktigt ge sig.. men det var trevligt att få umgås iaf :)

puss



film



 söt tjeja .Brittany Snow




tittade nyss på denna film, prom night . fyy vilken läskig film!  fast bra men läskig o sorglig, hehe

"sluta hosta"

idag åkte jag och lina in till sörping där hon har praktik på salongen Bio Sculpture så hon gjorde naglar på mig, förlängning. det blev jätte bra för att hon inte har gjort så många gånger :) blev helt nöjd! lite ovant med långa naglar, svårt att skriva här på tangentbordet hehe :P
blev en jätte fin färg på hihi :) nu är jag så försiktig med allting,så det tar typ dubbelt så lång tid att göra nått för mig haha ;P
NT kom ju också dit idag, snackade och tog lite kort hehe så kanske kommer nått i tidningen ;)
Vi åt lunch på en ny thai-restaurang, gud så himla gott det var!!! och jätte snälla och roliga som jobbade där haha såå söööta alltså :D
så jag har varit där nästan hela dagen, trevligt och kul :) tack sötnos <3
nu har jag precis ätit blev rätt trött nu så blir nog att ligga i sängen och titta på tv om det finns nått bra! ?

puss






slappislappi

idag har det varit en slapp dag, och det behövdes verkligen..känner mig lite sisådäär seeg och hostar en del fortfarande :/ legat i soffan, sängen hela dagen typ, kört lite guitar hero också :)
man måste få ha sånna dagar haha. måste vila upp mig till helgen ju ;)
tror jag ska börja på boxercise om jag får med mig sis, det vore nog skit skoj fast jobbigt, men känner att jag måste börja på någonting snart när jag inte har så mkt att göra på dagarna.men tränar ju hemma fast inte samma sak. så det blir nog så,hoppas på syster! ;) nästa vecka börjar det isf =)
pappa tycker det är bra att jag har körkort så slipper han hämta och skjutsa på alla här hemma, men det tycker jag bara är kul :P
hämtade lisa förut idag och nu mackan och snart ska jag hämta syster som kommer från the city :D


happy me

pusss


ÅH NEJ!!

inte nuuu, what the f'**!
har hostat lite hela dagen, men tänkte inget mer med det,
JOORRÅÅ, självklart ska jag bli förkyld och fick nu huvudvärk? vad är detta..men hoppas det bara är ikväll.
 imorgon ska jag ta mig en lååång sovmorgon och sova ut riktigt så blire nog bra hoppas jag:)
godnatt puss c


Nu vill vi ha vår tack!

det ser ju nästan ut att vara vår ute, förutom att det är kallt! solen lyser så fint :)
tänk er omdet skulle vara vår nu, vilken underbar årstid det är egentligen, få ta på sig tygskor och ha en tunnare jacka..jaa sånt som hör till :) joo sommaren är ju den bästa men vårkänslan är så härlig ändå! kan inte sluta tänka på det..haha

Idag på förmiddagen tog jag på mig boxningshandskarna, satte på musiken och körde igång och boxades lite, trött och svettig blev jag,men det är så härligt att bara få slåå håååårt på något och kämpa tills man inte orkar mert!!!!
tog mig en dusch innan jag åkte ner till bells på jobbet =)Hon prövade lite uppsättningar mm,så jag hade spolar i håret, såg ut som en gammal tant,haha! men vi fick typ till de där hollywoodsvallet ;) vilken volym det blir alltså! släng dig i väggen volume master hahah.

   


(Yeah but) Baby I've been here before
I've seen this room and I've walked this floor, (You know)
I used to live alone before I knew ya
And I've seen your flag on the marble arch
and love is not a victory march
It's a cold and it's a broken Hallelujah



uppe med tuppen

nästan...
gick upp skapligt tidigt idag iaf, lite innan 8 va hon nog.
blev att jag hänka med syrran in till jobbet iaf, de håller ju nämligen på att flytta FACE STOCKHOLM till en ny lokal lite mindre som ligger korsningen mellan S:T Persgatan och Gamla Rådstugugatan, bredvid Tönrosa ungefär.Öppnar 4/2 nu på onsdag alltså. Fanns ju en del att göra där nämligen.. men mest till för snickare och sånt.. vi gick en sväng till myrorna, som jag tror att jag bara varit en gång innan..och visste inte att det var sådääääär stort, fanns ju en övervåning påt.sen drog vi till ÖB eller jag, för att kolla dammsugare till papsen min, men fanns ingen däär.. så jag åkte ut till JULA där han sett någon på internet som jag skulle leta efter, åh herremingud  vilket styr jag hade kunde inte hitta den nån stans alltsåå.. blev alldeles svett av att springa runt där, hittade den till slut och inte fan orkade jag leta efter påsar till den, haha.var så jävla trött  och hungrig så det sket jag i! åkte till MAX där jag mötte upp dani som varit hos tandläkaren :P så käka vi där sen åkte hem.
och nu har jag testat den nya dammsugaren, funkade suveränt (Y) men var ju ingen värsting, billig va den :D så nu har jag städat alla 3 bilarna, sviiinkallt ute, men på dagen var det solit och fint väder :) så fick några solljus på mig iaf den tiden jag var ute haha. skulle åkt skriller med bella men blev inget med de, får vi ta en annan dag?! :)
Nu ska jag strax hämta lillsis som kommer från bussen så ska vi åka och handla!

så ser min dag ut,helt okej faktiskt :)

och ikväll blir det badminton, wwwwweeeeey! :D hoppas det går bra, höhö





pussen



1 februari

helgen har varit suverän verkligen :)
fredagen blev det fest i norrköping med tjejerna, förfest hemma hos emma mkt skoj skratt och dricka ;)
sen åkte vi till palace som var jätte länge sen vi var på, skit skoj hade jag verkligen :D myyyycket folk var det där, många trevliga och roliga bekanta och vänner :)
sov hos emma, gick på stan innan vi åkte hem med bussen dagen efter, oj så trött jag var när jag kom hem. la mig i sängen diirekt,sov 2 timmar tror jag och det behövdes.
på kvällen åkte jag till bella där sampan, lisa och carro var. lugn och mysig dagen-efter-dag.
Inatt sov jag riktigt skönt, fast trodde jag skulle sova längre men blev till 12 eller nått iaf.
gick en promenad idag, vädret var ju lite finare idag, till och med så att solen visade sig lite.
hämtade hem big sis från bussen :) så satt vi i min säng och tittade på tv lite.
Nu tittar jag på Beck, som först hela famlijen satt samlade i soffan men som slutade med att en och en försvann,så jag gick ner till mig :P

imorgon kanske jag följer med mön in till norrköping och hjälper henne med flytten? men har inte riktigt bestämt mig än om jag ska det eller icke!

tack för denna helg :) haft riktigt roligt! <3





Vilken kväll :)



Tack för en skit-skoj kväll igår hörrnii!  <3
och alla trevliga som man träffade ute :)
idag mår man väl som man förtjänar iaf, men det äre värt ;)

gick t o m på stan imorse med bella och calle innan vi åkte hem med bussen, det trodde jag aldrig att ja skulle klara.
sovit en stor del av dagen idag ..nu på kvällen åkte jag till bella där sampan, carro och lisa var också, vi lååg lite halv döda i sängen och kolla på tv och snacka skit :) <3

inatt kommer jag nog att sova som en guuud, hoppas jag iaf.. är ju rätt trött och sliten!
hoppas ni haft en trevlig helg !

godnattt puss

RSS 2.0