Göteborghelgen

lite kort om helgen.
Åkte till Göteborg på fredagsmorgonen,blev lite styr med att blåsa i luft i däcket innan vi kom iväg.
Gick jätte bra att köra till Göteborg,tills vi kom in i sjävla gbg..haha oj vad vi åkte runt för att hitta till vandrarhemmet! tillslut hitta vi rätt. fick en parkeringsplats i garaget också :) efter vi checkat in åkte vi spårvagn mot nordstan för det var dags för shopping som vi gillar ! träffade på sampan också :) sen fick vi oss en liten spårvagns tur ut i förorten ungefär haha. fast vi åkte ju gratis typ så det gjorde inget.
Sen var det dags för Liseberg där vi träffade Linus, Lisa, Simon och Jennie där det blev lite karusell åk för alla utom jag som stod och vakta väskor. kvällen slutade med Håkan hellström konsert,riktigt bra :) den kunde ju inte slutat bättre.
Morgonen därpå gick vi upp vid 8 för en dag till för shopping haha.vandrarhemmet för dessutom jätte fint och låg jätte bra, tvärs över gatan til liseberg.
vi åkte sedan vidare mot Ullared, oh herre jävlar vad folk det var!! syrran fick nog en liten skräck upplevelse av det eftersom det var första gången ;) vi var hemma runt 8-9 som blev en liten trevlig kväll hos Lisa, som skulle blivit utgång men nästan alla var för sega och trötta. skönt att hem o sova efter en lång bilfärd.
















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0